Ceglédinfo

Hír, program

Gólzáporos döntetlen Siófok ellen

2018.12.05. 09:54 [szok] Rovat: Sport
Fotó: Ceglédi VSE labdarúgás

Háromszor kerültünk hátrányba a Siófok ellen, de mind a három alkalommal egyenlíteni tudtunk, ami pozitívuma a mai mérkőzésnek, de a sok kapott gólnak nem örülhetünk. Kőházi Ádám tudósítása.

Fontos találkozó várt ránk vasárnap ebéd után a Siófok ellen, hiszen a bentmaradásért folytatott harcban egyik ellenfelünket fogadtuk "hazai" pályán. Fontos lett volna a három pont megszerzése, hogy távolodjunk az utolsó helyezett csapatoktól, de ez sajnos nem sikerült. Pedig jól kezdődött a mérkőzés már a harmadik percben nagy labdát adott Nyilas Oldalnak, aki a kapussal szemben állva lőhetett kapura, de a kapus lábában elakadt a lövés. A folytatásban a mezőnyben folyt inkább a játék, komoly helyzetek nem alakultak ki egyik kapu előtt sem, bár a 21.


percben Nagy erőszakos labdaszerzése után nagy helyzet alakulhatott volna ki, de a labdája pár centivel hosszabb volt Nyilasnak. A Siófok ellenben helyzet nélkül, első jól sikerült támadásából gólt tudott szerezni a 23. percben. 0:1 Négy perccel később ismét Oldal került nagy helyzetbe, de a lövése a kapus kezei között kötött ki. Egy perccel később azonban már sikerült a kapuba találnunk Nyilas oldalsó szabadrúgásába senki nem ért bele, így a kapu hosszúoldalában kötött ki a labda. 1:1

 

A folytatásban is mi maradtunk veszélyesebbek, a többnyire mezőnyben zajló játék közben egy-két veszélyes akciót végig tudtunk vinni a félidő végéig, de a végén mindig valami hiba csúszott a támadásban, így elmaradtak a komolyabb lehetőségek.

Sajnos már az első félidő végéhez közeledve megsérült Nyilas Elek, akinek a helyére még a szünet előtt Csirmaz jöhetett. A második játékrész elején a Siófok második helyzetéből megszerezte második gólját és ezzel ismét vezetett a találkozón. Egy perccel később Nagy végzett el remekül egy szabadrúgást, a középen érkező Oldal pedig megszerezte idénybeli 12. találatát, amivel most már egyedüliként vezeti az NB II góllövő listáját a bajnokság féltávjánál! Nagyszerű teljesítmény ez a ceglédi játékostól.

 

A gyors gólváltás után a korábbi mederben folyt tovább a mérkőzés, míg nem a 62. percben folytatódott sajnos az a trend, ami már néhány mérkőzés óta jellemzi a csapatot, hogy egy egyéni hiba után gólt kapunk. Most nem sikerült felszabadítani a kapunk előtt, amit azonnal megbosszult a Siófok és harmadszor is megszerezték a vezetést. 2:3

 

Pár perccel később jött a vendégek egyetlen helyzete, amiből nem lett gól, ami szerencse, mert ezzel eldöntötték volna a találkozó sorsát. Így azonban maradt esélyünk legalább az egy pontot itthon tartani, ami kis szerencsével sikerült is a 80. percben, mikor Nagy remek beadása után Csirmaz szépen fordult le és lőtt kapura, a labda pedig végül egy vendég védőről pattant a kapuba. 3:3

 

Sajnos a Vasas ellen is jellemző hibák nem tűntek el a játékunkból, így pedig hiába rúgtunk 3 gólt is a találkozón, a hibáinkat jól kihasználó Siófok elvitt egy pontot Tiszakécskéről.

 

Folytatás vasárnap ismét "hazai" pályán a Csákvár ellen.

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk