Ceglédinfo

Hír, program

Takáts László: "A jelölt felkészületlenségét mutatja a sok valótlanság, csúsztatás, szándékos félreinformálás"

2019.10.09. 16:28 Rovat: Közélet
Takáts László: "A jelölt felkészületlenségét mutatja a sok valótlanság, csúsztatás, szándékos félreinformálás"

Sajtóközlemény - Elmaradt a polgármesterek hagyományos televíziós vitája, mivel Csáky András összellenzéki támogatással induló polgármesterjelölt nem jelent meg a műsor felvételén. Ellenfele, Takáts László a felvételt követően sajtótájékoztatón fejezte ki csalódottságát.

A jelenlegi polgármester elmondta, sajnálja, hogy Csáky András jelölttársa nem tisztelte meg sem őt, sem a ceglédieket azzal, hogy elmondja, mit gondol a város jövőjével kapcsolatban. - Méltatlannak érzem a helyzetet, hiszen 1998 óta hagyománya van a városban annak, hogy minden önkormányzati választás előtt a képviselőjelöltek és a polgármesterjelöltek elmondják, mit tartogatnak a ceglédiek számára. Azt gondolom, hogy amikor mi, a Fidesz-KDNP jelöltjeiként elfogadtuk a városi televízió által kínált feltételeket, lehetőséget kaptunk arra, hogy elmondjuk véleményünket. Csáky András úr nem fogadta el ezeket a feltételeket, saját feltételeket szabott. Konstruktívan álltunk a felvetésekhez, a javaslatai nagyrészét elfogadtuk, felkerestük személyesen. Ehhez képest nem volt partner. A mai napon egy levél várt a stúdióban, amelyben vádakat fogalmazott meg, szemrehányásokat tett. Ezt nem tartom elfogadhatónak. Nem tartom elfogadhatónak, hogy nem tiszteli meg a ceglédieket azzal, hogy elmondja, mit szeretne tenni a várossal az elkövetkező öt esztendőben - mondta Takáts László.

 

A polgármester kiemelte, mindenkinek joga van megismerni az indulók elképzeléseit, de az sajnálja, hogy Csáky doktor csak a sajátjai előtt lett volna hajlandó vele szóba állni. E mellett a jelölt felkészületlenségét mutatja a sok valótlanság, csúsztatás, szándékos félreinformálás, amelyeket a mögötte felsorakozott ellenzéki erők megfogalmaznak.

 

Takáts László kiemelte, ő maga nem fórumon várja a ceglédieket, nem azt várja, hogy elmenjenek hozzá, hiszen öt esztendőn át járta a várost, időt szentelve annak, hogy megismerje a ceglédiek elképzeléseit, amelyeket a városmegújítás, városépítés során figyelembe is vett.

 

- Elmegyek a ceglédiekhez és mindenki számára nyitva áll az ajtóm, s nagyon sokan meg is találnak észrevételeikkel. Hiszen azok a programok, a fejlesztések, amelyek az elmúlt öt évben a városban történtek, mind a ceglédiek akaratának, véleményének figyelembevételével valósultak meg.

Bízom benne, hogy október 13-án mindezeket mérlegelve döntenek a ceglédiek városunk jövőjéről - mondta Takáts László.

 

Fotó: Kisfaludi István

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Buszvezetői állás
Hirdetésszervezés

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk