Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Labdarúgás: Nyolc mérkőzés után szenvedtünk vereséget

2019.10.09. 15:36 Rovat: Sport
Labdarúgás: Nyolc mérkőzés után szenvedtünk vereséget

Komoly ellenfelet láttunk ma vendégül a Zsengellér Gyula Stadionban. A DEAC csapatában több korábban a Lokivel a Bajnokok Ligájában szereplő és több bajnoki címet is szerző játékost találtunk, valamint a debreceni nagy csapat korábbi siker edzője Kondás Elemér irányította a fehér mezeseket. Kőházi Ádám tudósítása:

Nehéz mérkőzésre számítottunk, nem csak a nevek, hanem a bajnokságban eddig mutatott játék és eredmények miatt is. Jól kezdtük a mérkőzést, az első 10 percben a vendégek térfelén zajlott a játék, majd később már ők is eljutottak a kapunkig, de komoly lehetőségről egyik kapu előtt sem lehetett beszámolni. Az első félidőben igazi kapura lövést nem is láthattak a nézők, akik ettől függetlenül nem unatkozhattak, hiszen egy jó iramú mérkőzést láthattak.

A második félidőben azt megjöttek a helyzetek is a nagy iram mellé. Rögtön a 47. percben egy szöglet után teljesen üresen maradt vendég játékos fejelt fölé közelről, majd az 53. percben mi kerültünk ziccerbe. Pesti óriási sprintet vágott le a bal oldalon, be is adta és a labda megtalálta a jobb kapufnál üresen álló Szilágyit, de a kapáslövés után nem sokkal fölé szállt a labda.

Sajnos, amit mi kihagytunk, azt a vendégek berúgták. Az 55. percben a bal oldalról érkező beadást a jobb oldalon a kapunk felé érkező DEAC játékos bebelsőzte a kapunkba. 0:1

A 62. percben egy újabb 16 éves játékost avattunk fel, Cseh helyére Kun László érkezett. A 65. percben ismét egy ordító helyzet, aminél egyenlíthettünk volna, de Kovács közeli fejese a felső lécen csattant. Nem tudtunk ma egyszerűen gólt lőni.

A vendégek viszont igen, az utolsó 10 percben a korábbi NB I-es gólkirály Sidibe talált be kétszer is a kapunkba. A 80. perc után egy szöglet utáni lövésbe nyúlt bele szerencsésen, majd két perccel később közelről fejelt kapura. A labdába Tulipán ugyan reflexből beleütött, de nem tudta hárítani a fejest. 0:3

A végén még volt két helyzetünk  Bagó és Kun révén, de nem tudtunk szépíteni. Sajnos nekünk ma nem jött össze a gólszerzés, a vendégek pedig ezt megbosszulták és legyőztek minket. Aki látta a mérkőzést, tudja, hogy nem volt ennyi különbség a két csapat között, mint amit az eredmény mutat, sőt. A pozitívum, hogy a 16 évesen bemutatkozó Kelemen nem volt megilletődve és nagy akárssal vetette be magát a felnőttek közé.

Kezdőcsapat:
Tulipán - Bagó, Makrai, Bodó, Pesti - Kovács, Markó, Juhász - Szilágyi, Cseh, Kun

Cserék:
Makrai helyett G. BÍró
Cseh helyett Kelemen
Juhász helyett Krajcz

 

Fotó: Kisfaludi István

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk