Ceglédinfo

Hír, program

Labdarúgás: nagy vereség

2018.11.26. 15:19 [szok] Rovat: Sport
Fotó: Ceglédi VSE labdarúgás

Nehéz mérkőzésre számítottunk előzetesen a Vasas ellen, hiszen egy csapat teljesítménye mindig kiszámíthatatlan, amikor egy új edző veszi át az irányítást. Kőházi Ádám tudósítása.

Az első 15 percben a mezőnyben folyt a játék, a Vasas birtokolta többet a labdát, de komoly lehetőséghez nem jutottak, nekünk volt két szögletünk, de helyzet nem lett belőlük. A 19. percben jött az első hazai helyzet, egy távoli lövést öklözött fölé Mursits.

 

A 23. percben, aztán mi is nagy helyzetbe kerültünk, a hazia kapus tört ki a kapujából és öklözte el a labdát, de éppen Nagy felé, aki 16-ról egyből visszafejelte az üres kapu felé a labdát, de a kapus visszaért és hárítani tudott. Sajnos ez a helyzet kimaradt, majd egy eladott labdából vezetett akció során két perccel később megszerezték a hazaiak a vezetést.

 

Szinte azonnal válaszolhattunk volna, de Rétyi jól belőtt labdájáról Nagy és Oldal is lemaradt, a kontrából pedig büntető lett, amiből újabb gólt szerzett a Vasas. Úgy nézett ki, hogy ez ilyen meccs lesz. Az utolsó negyed óra a miénk volt. Először Nyilas lőtt jól kapura szabadrúgásból, de a hazai kapus kiöklözte a labdát. Pár perccel később szintén ő végzett el egy szabadrúgást, de most nem kapura rúgott, hanem beadta, az érkező Farkas pedig a kapuba fejelt. A 39. percben még Nagy beadása után egyenlíthettünk volna, de Preklet fejese kapu mellé ment.

 

Az 53. percben ismét két gólosra növelte az előnyét a Vasas és mi ismét nem rogytunk össze a 63. percben Oldal lőtt mellé, majd a csereként beállt Asztalos rúgott felsőlécet, a lepattanó labda után pedig Nánási vetődve fejlet kapura, de a kapust találta el, akiről szögletre pattant a labda. Ezen a meccsen semmi nem akart összejönni.

 

És, ahogyan ezen a mérkőzésen már sokadszor fordult elő a mi nagy lehetőségünk kimaradt, pár perccel később a Vasas gólt szerzett. A helyzetet súlyosbította, hogy Asztalost a 76. percben második sárga lappal kiállította a játékvezető, így az utolsó 15 percre emberhátrányba kerültünk.

 

A kiállítás után teljesen összeestünk és itt már jöttek sorban a Vasas helyzetek, előbb fölé ment egy lövés, majd Mursits védett, a 89. percben pedig kialakult az újabb Vasas góllal az 5:1-es végeredmény. A 91. percben még egy góltól megmentette a csapatot Mursits.

 

Ezt a mérkőzést gyorsan el kell felejteni és koncentrálni a következő két hazai mérkőzésünkre, amik az utolsók lesznek hazai pályán ebben az évben.

 

Kezdőcsapat: Mursits - Wild, Nánási, Preklet, Farkas - Sigér, G. Bíró - Rétyi, Nagy, Oldal - Nyilas

Cserék:
G. Bíró helyére Kitl
Sigér helyére Asztalos
Nyilas helyére Lukács

Gól: Farkas

Értékelés: 3/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk