Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Iroda bérlés a cég igényei mentén

2022.08.04. 10:36 Rovat: Gazdaság
Az iroda szerepe

 

Ha vállalkozásunk számára egy iroda formájában új főhadiszállást keresünk fontos, hogy megtaláljuk az egészséges kompromisszumot a saját igényeink és az elérhető lehetőségek között. Azonban, ha tehetjük, mindenképpen előbbit részesítsük előnyben, hiszen a munkatérben mi töltjük majd mindennapjainkat.

 

 

Iroda bérlés a cég igényei mentén

 

Egy cég életében az irodának kiemelt szerepe van. Ez a tér a mindennapi munkavégzés közege, alapesetben itt töltjük időnk jelentős részét sok más kollégánkkal együtt. Még ha a járványhelyzet némiképp át is rajzolta a munkavégzés módozatait, az alap továbbra is a jelenléti, irodai tevékenység. Ezek miatt tehát kiemelten fontos, hogy irodánkba olyan légkört teremtsünk, mely produktív munkavégzésre sarkallja az alkalmazottakat és nem is feltétlenül kezelik azt szorosan munkatérként.

 

Közösségi terek, dinamikus megoldások, a legapróbb ötletek, kreativitás - ezek mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a munkahelyünk atmoszférája pozitív és serkentő legyen. Nincs ez másként akkor sem, ha a prioritásunk nem az ingatlanvásárlás, hanem az iroda bérlés. Bevett modell, hogy cégek csak bérlik az irodákat, hiszen így megvan annak a szabadsága, hogy váltsanak, plusz anyagilag is megéri egy ilyen konstrukció akár hosszabb távon is. Az iroda bérlés során ugyanakkor számos szempontot figyelembe kell vennünk.

 

 

Bérlés az elképzelések szerint

 

Az iroda bérlés folyamatának első körében két lényegi szemponttal kell foglalkoznunk: az aktuális kínálattal, illetve a saját elképzeléseinkkel. Ideális esetben e kettőnek van egy metszéspontja, így meg is találtuk a nekünk megfelelő irodát. Ám ha ennyire ideális legyen az iroda bérlés menete, most nem lenne miről beszélnünk. A válogatás során azonban számos buktató, vagy épp kevéssé ideális körülmény merülhet fel, melyeket mindenképpen a helyén kell kezelnünk.

Ahogy fentebb is szó esett róla, egy cégnél kiemelt szerep jut az irodának. Épp ezért alapvető, hogy az iroda bérlés során is próbáljunk minél jobban ragaszkodni elképzeléseinkhez. Még ha a folyamat során rá is szorulunk néhány kompromisszumra, tűzzük ki azt, hogy mely szempontokból nem vagyunk hajlandóak engedni. Könnyen lehet, hogy a határozott elvárások némiképp meghosszabbítják az iroda bérlés folyamatát, ám hosszútávon ez a hozzáállás lehet kifizetődőbb.

 

 

 

Iroda bérlés a cég igényei mentén

 

Az elérhető kínálat

 

Az kiadó irodák kínálata folyamatos változásban van. Ennek egyik fő oka, hogy szinte hónapról-hónapra újabb irodaházak kerülnek átadásra, melyek rendkívül modern, ezáltal vonzó opciót jelentenek a vállalkozások számára. Tény, hogy ezek az irodaházak és a bennük található helyiségek rendkívül impozánsak és a kor követelményeinek mindenben megfelelnek. Az iroda bérlés során azonban ne csupán a vonzó külcsínre hagyatkozzunk.

Próbáljuk realizálni az elképzeléseink és az anyagi lehetőségeink arányát. Az újépítésű, jellemzően drágább irodák elsőre több lehetőséget tartogatnak, ám léteznek költséghatékonyabb megoldások is. Egy kedvezőbb áron bérlésre kerülő, régebbi irodahelyiségből is rengeteget lehetünk képesek kihozni, ha a megfelelő kreativitással és attitűddel vágunk bele a kialakításhoz. Az iroda lelkét pedig végtére is mindig a benne dolgozók és közösségük jelentik.

 

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk