Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Isten veled, Laczkó Georgina!

2021.05.10. 14:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Fotó: MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

Megdöbbenve értesültünk a felfoghatatlan hírről, miszerint tragikus autóbaleset következtében május 6-án, csütörtökön kora este, életének 21. esztendejében elhunyt Laczkó Georgina Pest megyei játékvezető... - számolt be a tragikus hírről az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága.

A 2000. június 11-én, Jászberényben született ifjú sportember - túlzás nélkül mondhatjuk - labdarúgócsaládba érkezett és így "eleve elrendeltetett", hogy ő maga is ezen sportág bűvkörében teljesítse ki az életét. Édesapja, Laczkó Zoltán egyike a megye legrutinosabb sípmestereinek, míg bátyja, Milán korábban több nagyobb hazai klubnál - így a Ferencvárosnál és az MTK-nál - is megfordult, jelenleg az NB III-as Cegléd egyik alapemberének számít, míg unokatestvére, Laczkó Gergő a II. osztály, Déli csoportjában szereplő Aranyszarvas-Tápiószentmárton labdarúgója. (A tragikus kimenetelű autóbalesetnek Gergő is részese volt, súlyos törési sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban ápolják - mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk neki!)

 

Ilyen családi háttér mellett törvényszerű volt, hogy a kisebbik gyermek, Georgina maga is kipróbálja a labdarúgást: 2014 és 2017 között a Ceglédi Vasutas színeiben szerepelt az országos leány utánpótlás-bajnokságokban. Ezt követően édesapjához hasonlóan a játékvezetés útjára lépett, 2019-ben mindkét szakágban alapfokú játékvezetői képesítést szerzett, azóta labdarúgó- és futsaljátékvezetőként egyaránt szolgálta Pest megyét.

 

Az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökség tagjai, az igazgatóság munkatársai, a szakbizottságok tagjai és a megyében működő játékvezetők mély részvéttel osztoznak a gyászoló család fájdalmában. Geo emlékét mindörökre megőrizzük - nyugodjon békében!...

 

Laczkó Georgina emlékére a hétvégi, Pest megyében megrendezendő valamennyi labdarúgó- és futsalmérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődik majd.

 

(MLSZ Pest Megyei Igazgatóság)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk