Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Elismerő oklevél a kórház munkatársának

2021.04.14. 16:15 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
A fotón balról jobbra látható: Dér Ilona ápolási igazgató, Jancsovicsné Matalin Zsuzsanna Sebészeti osztály szakápolónője, Sütő Edit Sebészeti osztály főnővére, Dr. Banai Zoltán Sebészeti osztályvezető főorvos, Dr. Pusztai Dezső főigazgató

A Magyar Ápolók Napja alkalmából (2021. február 19.) Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült kolléganőnk, Jancsovicsné Matalin Zsuzsanna Kórházunk Sebészeti osztályán dolgozó szakápolónőnk a kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréseként, amelyhez ezúton is gratulálunk - számolt be róla a Toldy Ferenc Kórház oldala.

 
Jancsovicsné Matalin Zsuzsanna 1989-ben kezdett dolgozni Kórházunkban általános ápolói munkakörben pályakezdőként a Sebészeti osztályon. Munkáját a mai napig három műszakos ápolóként végzi és "Hivatásnak" tekinti.
 
Példaértékű szakmai munkájával hozzájárul az intézményben a magas szintű ápolási munkához. Kiváló kommunikáció, hatalmas empátiás készség, segítőkészség és elhivatottság jellemzi. Problémamegoldó és kapcsolatteremtő képessége kiváló. Szakmai munkáját az igényesség, nagyfokú precizitás jellemzi, szakmája iránti alázattal, igényességgel végzi a mindennapi tevékenységeket.
 
Munkatársai számára példát mutat elkötelezettségből, az intézményhez való lojalitásból a hivatásához való hűségből. A munkahelyi feladatok mellett aktívan részt vesz a szabadidős tevékenységek szervezésében, prevenciós feladatok ellátásában, szakmai versenyekben, a kórház által szervezett feladatokba.
 
Személye, kimagasló szakmai tudása jelentősen meghatározza a munkahelyén a betegek magas szintű ellátását. Számára nincs megoldhatatlan feladat, nincs olyan, hogy lehetetlen. Szívén viseli a betegek és munkatársai sorsát, gyógyulásukat, illetve szakmai fejlődésüket. Igyekszik átadni tapasztalatait és a tudást, ami a birtokában van. Napra kész a szakmai újítások, változások tekintetében.
 
Igazság érzete, józan gondolkodása, megértő, támogató magatartása miatt, szakmai, etikai szempontból munkatársai mindig számíthatnak rá. Kitartása, optimizmusa, munkabírása, minden egészségügyi dolgozó számára követendő. Fáradhatatlan, ha valamilyen feladatot kap, azonnal segít, ötleteivel előbbre lendítve a szakmai munkát! A szakma szeretete, lelkiismeretessége, hatalmas munkabírása, örök optimizmusa, a szakmai tudásáról hivatása iránti tisztelete és alázata, a humánus hozzáállása az emberekhez, a jövő generációja számára is példaértékű.
 
Magyar Ápolás Egyesületi tag 1990. óta, a ceglédi helyi szervezetnél is aktívan részt vesz a tagság életébe.
 
Megbízhatósága, határozottsága szakmai és emberi rátermettsége tette érdemessé a kitüntetésre.
 
A Magyar Ápolási Egyesület az ünnepséget az első adandó alkalommal meg fogja rendezni a veszélyhelyzet elmúltával, amint a jogszabályi környezet is lehetővé teszi.
 
Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk