Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Újra dupla győzelem

2021.02.01. 16:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Újra dupla győzelem

A tabella nyolcadik helyén álló, kellemetlen ellenfélnek számító Bonyhádi KSE csapatát fogadta a Ceglédi KE. Facebook oldaluk beszámolója olvasható.

 

Az első negyed kiegyenlített játékot hozott, a tartalékos vendég csapat méltó ellenfele volt a bajnokaspiráns hazaiaknak
 
A második negyedben kezdett ellepni a hazai csapat, de a Bonyhád pár extra hármassal jelezte, hogy nem feltartott kézzel érkeztek Szolnokra. Nagyon kellett Nárai és Várbíró agresszivitása, remek egyéni megoldásokat láthattunk tőlük . Bőven átlag felett dobott a tolnai együttes, szerencsére a hazai csapatból előbb Csákvàri, majd Fekete dobott gyönyörű ziccert! Sajnos túl korán meglett az öt csapat hiba a negyedben, így rengeteg könnyű büntetőhöz jutottak a vendégek.
 
Félidei eredmény: 43:41
 
A harmadik játékrész ugyanazt a képet mutatta, mint az előző kettő. Amint kicsit nagyobb előnyt tudtunk volna kiharcolni, mindig volt válasza a Bonyhádnak.
A vezetést is sikerült àtvenniük, 6 pontos vendég előnnyel vártuk az utolsó etapot.
 
Mindent egy lapra feltéve kezdtük meg a felzàrkózást, a negyed felére utol is értük talán kissé elfáradó de nagyon lelkes ellenfelünket.
Fekete vezetésével aztán sikerült újra átvenni a vezetést, amit ezúttal már nem adtunk ki a kezünkből. A végeredmény:
 
CKE - Bonyhádi KSE 82 : 75
 
Honti Viktor CKE: Nagyot kellett küzdenünk, hiszen ellenfelünk extra dobóformát produkált, és ezt ráadásul nehéz dobássokkal érték el védővel a nyakukon. Mi gyenge dobószázalékkal is tudtuk ellensúlyozni ezt, ami a hatalmas "melónak" köszönhető! Gratulálok a srácoknak ezért!—
Jövő héten pedig következik a bajnokság szuperrangadója, vasárnap az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkező Újpesthez látogatunk. Esetleges győzelmünk bebiztosítaná vezető helyünket a tabellán és még jobban leszakítaná üldözőinket!
 
Az izgalmas felnőtt mérkőzés után következett a fiatalok küzdelme. Végre szinte teljes rotációval tudtunk kiállni, így mi számítottunk az esélyesnek. Szerencsére a felnőttek között edződő és fejlődő Czigelmajer Balázs illetve Várbíró Gergő hozta szokásos sokoldalú extra játékát. Hozzájuk csatlakozott még Varga, aki korlátlan úr volt a palánkok alatt, 17 lepattanót szorgoskodott össze. Sajnos a befejezésekkel azért akadt probléma, így a számszerű különbségen nem látszik, hogy abszolút végig kézben tartottuk a meccset. Végül mind a 12 játékosunk pályára tudott lépni és hozzá is tudott tenni a csapat teljesítményéhez.
 
Fiataljaink jelenleg a hetedik helyről várják a jövő heti Újpest elleni küzdelmet.
 
-Forrás: CKE Facebook-
Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk