Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Ceglédi szakember lett a DVTK női kosárlabda csapatának vezetőedzője

2020.05.25. 10:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Ceglédi szakember lett a DVTK női kosárlabda csapatának vezetőedzője

Földi Attila irányítja az Aluinvent DVTK kosárlabdázóit a következő szezontól. A Vasas-tól érkező fiatal, de már mind NBI/A-csoportos, mind válogatott szinten sok tapasztalattal rendelkező szakvezetővel három éves szerződést kötöttünk. - számolt be a hírről a dvtk.eu

 

Földi Attila igazi kosárlabda családból származik, édesapja ismert név a szakmában, volt válogatott edző is. Édesanyja és testvére is kosárlabdázott.

 

Edzői karrierjét Cegléden kezdte, először utánpótlás edzőként, majd a női felnőtt csapat másodedzőjeként. Miskolcra a Vasas Akadémia NB I/A-s női csapatától került, ahol újra edzheti a Cegléden jól ismert Kányási Veronikát és Medgyessy Dórát is.

 

Nagyon boldog vagyok, ez egy óriási kihívás és lehetőség számomra és bevallom nem sokáig gondolkoztam a döntésemen - árulta el Földi Attila, az Aluinvent DVTK újdonsült vezetőedzője. - Fiatal, de rendkívül tehetséges magyar magja lesz a csapatnak, ezáltal egy lendületes, motivált, a végsőkig küzdő alakulat lesz a miénk a terveim szerint. Úgy gondolom, hogy képes leszek a legjobbat kihozni ebből a fiatal csapatból, hiszen az előző klubomnál is nagy hangsúlyt fektettem az egyéni képességek fejlesztésére is a csapatjáték tökéletesítése mellett. Fontos az is, hogy lehetőséget adjak az Akadémiáról kikerülő tehetségeknek, mivel csak így van esélyük a fejlődésre. Mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legjobban szerepeljünk minden színtéren, megfeleljünk szurkolóink és szponzoraink elvárásainak a következő években! - nyilatkozta a klub weboldalának.

 

Sok sikert kívánunk a fiatal szakembernek!

 

- forrás és fotó: dvtk.eu -

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk