Ma 2014. szeptember 23. kedd, Tekla napja van. - Holnap Gellért napja lesz.
Cegléden az Árok utca 30 sz. alatt 500m2-es ÉPÍTÉSI TELEK, rajta 2 HELYISÉGBŐL álló 80m2-es ipari tevékenységre alkalmas épület szerelő aknával, ipari árammal, fúrott kúttal
ELADÓ
Irányár: 5.500.000,- Ft • Érdeklődni lehet: 06-20/967 1688

PROGRAMKERESŐ
augusztusoktóber
Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          HÁZI VÉRVÉTEL

ÚJ SZOLGÁLTATÁS

Ha Ön nem tud, vagy nem akar VÉRVÉTELRE sorakozni, akkor hívjon, házhoz megyek!

Szolgáltatásnyújtás: 14 éves kor felett, Cegléd belterületén
Térítési díj: 2.500,-Ft/alkalom

Nincs másra szükség, csak érvényes laborbeutalóra.

Időpont egyeztetés:
délután 16-20 óra között a

06-30/262 00 45

telefonszámon.

Lengyelné Ildi
Laboratóriumi szakasszisztens

 

AZ URÁNIA MOZIBAN MA:

PATKÓS IRMA TEREM

HUSZÁRIK ZOLTÁN ART TEREM

További moziműsor »


SZAVAZÁS
Az önkormányzati választások után Ön kit szeretne látni a polgármesteri székben?

 
 

Telefonszám kereső
 

 

 

 

Cegléd 2 percben
 

 

SZENNYVÍZSZÁLLÍTÁS

www.comboscsatornatisztitas.hu
 

SZIPPANTÁS

www.bawimax.hu
 

AUTÓGUMIK

www.gumigrande.hu
 


Ceglédi közlemények

oldal:1/15 bejegyzés:10/147

Keressük a város karácsonyfáját
Keressük a város karácsonyfáját
Fotó: Tánczos

Régi hagyomány városunkban, hogy az Önkormányzat a lakosság által felajánlott fenyőfákból választja ki Cegléd város karácsonyfáját. A VÁRVAG Nonprofit Kft. és Cegléd város főkertésze ez évben is a lakosság közreműködésével szeretné megtalálni azt a fenyőt, amely a Szabadság téren felállítva az ünnep dísze lehet.                                                         

Keressük azt a szép, arányos felépítésű 10-12 méter magas fenyőfát, amely ceglédi kertben áll, és amelyet a tulajdonosa szívesen látna a város közös karácsonyfájaként.  

A VÁRVAG Nonprofit Kft. várja a felajánlók jelentkezését az 53/ 505-242-es telefonszámon, az info@varvag.hu e-mail címen, vagy személyesen a VÁRVAG Nonprofit Kft. irodájában (Cegléd, Gubody utca 28. 5. iroda).


2014.09.21. 12:04


Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

Zöldhulladék gyűjtés Cegléd, 2014. november 15.

Zöldhulladék gyűjtés Cegléd

2014. november 15.

Cegléd Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja Cegléd Város Lakosságát, hogy az "ÖKOVÍZ" Nonprofit Kft. közreműködésével – a lomtalanítási időszak befejeztével – egyszeri, ingyenes komposztálható zöldhulladék gyűjtést szervez 2014. őszén.

 

A gyűjtés rendje:

A kihelyezett komposztálható hulladékok gyűjtése egyszeri alkalommal történik a következő napon:

 2014. november 15. (szombat)

 A gyűjtés módja:

Az ingatlanhasználóknak – a keletkezett zöld, lomb hulladékot és egyéb lágyszárú növényeket lehetőség szerint áttetsző zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú kötegekben összekötve, a zsák mellé kell kihelyezniük az ingatlanuk elé, a közterületet nem szennyező módon, a gyűjtés napján.

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt ceglédi Lakosságot, hogy a komposztálható hulladékokat a gyűjtés napján (Szombaton) reggel 7:00 óráig helyezzék ki ingatlanuk elé, mivel a hulladékgyűjtő gépjármű elhaladása után kihelyezett zöldhulladékot az "ÖKOVÍZ" Nonprofit Kft -nek már nem áll módjában elszállítani!

 

A zöldhulladék gyűjtés sikeres lebonyolítása érdekében kérjük, a Tisztelt ceglédi Lakosságot a fentiek betartására!

 

Együttműködésüket köszönjük!

 

Cegléd Város Önkormányzata  "ÖKOVÍZ" Nonprofit Kft.

2014.09.21. 11:46


Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

Program a megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjáért »
Program a megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjáért

Egy sikeres program megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjáért, és sikeres foglalkoztatásáért: AZ NRSZH TÁMOP 1.1.1 projekt

 

A szakmai és anyagi támogatásért ez év végéig még lehet jelentkezni!

 

 

Napjainkra hazánkban - és az Európai Unió szinte minden országában - átalakult a megváltozott munkaképességű emberekről való gondolkodásmód, és az őket érintő támogatási rendszerek is radikálisan megváltoztak: az elvesztett képességekről, a megmaradtakra került át a hangsúly, azokra a képességekre, amelyeket sikerrel lehet hasznosítani.

Az újrakezdéshez persze segítség kell. Az Unió összes államában kialakultak és alakulnak a támogatott foglalkoztatási formák, segítő programok.Ilyen mindenre kiterjedő szolgáltatásokat nyújt a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal keretében megvalósuló TÁMOP-1.1.1-12/1 ”Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” elnevezésű kiemelt projekt.

bővebben »

Mustgáz - veszélyeket hordoz magában a szüreti időszak »
Mustgáz - veszélyeket hordoz magában a szüreti időszak

Ősszel kezdetét veszi a szüret időszaka, ilyenkor jellemző veszélyforrás a mustgáz. Évente mintegy ötven alkalommal riasztják a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit a mustgáz miatt, gyakran halálos kimenetelű balesethez is vezethet a figyelmetlenség.

bővebben »

KÖZLEMÉNY lakossági egészségfelmérésről

KSH

KÖZLEMÉNY


A Központi Statisztikai Hivatal a KSH Elnöke által engedélyezett 2014. évi adatgyűjtési program szerint önkéntes adatszolgáltatáson alapuló felmérést hajt végre.


Az Európai lakossági egészségfelmérés (ELEF2014) ötévenkénti végrehajtását az Európai Parlament és Tanács 1338/2008/EK rendelete írja elő az Európai Unió tagállamai számára. A nemzetközi összehasonlítást is lehetövé tévő adatfelvétel Magyarországon

 

2014. szeptember 15-től december 15-ig

 

tart, célja a lakosság egészségi állapotának, életmódjának és az egészségügyi szolgáltatásokkal való elégedettségének vizsgálata. Ezek az információk - az uniós adatszolgáltatási kötelezettségünk teljesítésén túl - hozzájárulhatnak az egészségpolitikai intézkedések meghozatalához és az egészségügyi ellátórendszer minőségének javításához.

 

A válaszadó személyeket, az ország 532 településéről összesen 9479 főt, véletlen mintavétellel választottuk ki. A felvételben részt vevök névre szóló értesítő levelet kapnak, majd a KSH összeírója a fent jelzett időszakban felkeresi öket. Az adatgyűjtést végrehajtó kérdezők hivatalos igazolvánnyal rendelkeznek.

 

Információkérés, kapcsolatfelvétel:

 

Európai lakossági egészségfelmérés (ELEF2014)
Honlap www.ksh.hu/elef
E-mail cím elef@ksh.hu
Telefonszám  06-1-345-6 676 (H-Cs: 8-16 óra; P: 8-14 óra)

 

Az adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag statisztikai célra, összesítve, egyedi azonosítás lehetőségét kizáróan használjuk fel, pontosan követve a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény, valamint az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságróf szóló 201l. évi CXJI. törvény elöírásait.


A felmérésből származó összesített eredmények a nyilvánosság számára is hozzáférhetővé válnak, az első adatközlésekre várhatóan 2015 tavaszán kerül sor.
Az együttműködők értékes válaszait apró ajándékkal köszönjük meg.

 

Budapest, 2014. szeptember 5.


2014.09.11. 18:03


Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

Szeptember 15 a helyi adók megfizetésének a határideje
Szeptember 15 a helyi adók megfizetésének a határideje

Tisztelt Adózók!

 

Tájékoztatjuk a tisztelt adózókat, hogy a II. félévben esedékes helyi adók és a gépjárműadó befizetésének határideje:

2014. szeptember 15.

 

Kérjük, figyeljenek adóik időbeli megfizetésére!

 

A hatályos jogszabályok értelmében a hátralékos adózók végrehajtási eljárása minden további értesítés nélkül, végrehajtási cselekménnyel indul!

 

Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal

Pénzügyi iroda/Adócsoport


2014.09.10. 20:17


Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

Tájékoztató a 2014. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásával kapcsolatban »

Áder János köztársasági elnök 2014. október 12-ére írta ki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választását.

 

Az Alaptörvény XXIII. cikke politikai alapjogként határozza meg a választójogot, mely szerint minden nagykorú magyar állampolgárnak, valamint az Európai Unió más tagállama magyarországi lakóhellyel rendelkező nagykorú állampolgárának joga van ahhoz, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választó és választható legyen [XXIII. cikk (1) - (2) bekezdés]. Az Alaptörvény biztosítja továbbá, hogy a Magyarországon menekültként, bevándoroltként vagy letelepedettként elismert nagykorú személyek a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választók legyenek.

bővebben »

Tájékoztató a talált tárgyakkal kapcsolatos eljárásról »

Tisztelt Lakosság!

 

A talált tárgyakkal kapcsolatos ügyintézést a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal, Önkormányzati Iroda közterület-felügyelői végzik.

 

Elveszett tárgyaik (kerékpárok, gépek, szerszámok, telefonok stb.) iránt érdeklődhetnek személyesen, illetve a talált dolgot leadhatják a Polgármesteri Hivatal 2. emelet 216. sz. irodájában, ügyfélfogadási időben.

 

Hétfőtől-péntekig: 8:00 – 9:00 óráig.


Telefon: 53/511-424

bővebben »

KÖZLEMÉNY

Cegléd Város Önkormányzata, mint alapító a 38/2012.(II.15.) Ök. határozattal döntött a Török János Közalapítvány megszüntetéséről és vagyonának átadásáról a – szintén az önkormányzat által alapított - Ceglédiek a Ceglédiekért Közalapítvány részére.

A Budapest Környéki Törvényszék 6.Pk.60.239/1995/22. számú, 2013. szeptember 5. napján jogerőre emelkedett végzésével a Török János Közalapítványt megszüntette, 6.Pk.60.239/1995/24. számú, 2014. április 13. napján jogerőre emelkedett végzésével elrendelte a nyilvántartásból való törlését.

 

A Közalapítvány vagyonának átadása a Ceglédiek a Ceglédiekért Közalapítvány részére megtörtént. Az átadott vagyon: 3.762.281,-Ft bankszámlapénz, amely jóváírásra került a Ceglédiek a Ceglédiekért Közalapítvány pénzforgalmi számláján.

 

A közalapítvány a fenti összeggel az alábbi célok megvalósítását tűzte ki célul:

  1. A mezőgazdasági gyakorlati oktatás feltételeinek javításának elősegítése
  2. A mezőgazdasági szakoktatás feltételeinek javításának elősegítése jól felkészült agrár-szakemberek alkalmazásával, képzésének támogatásával, tanulmányútjaik szervezésével;
  3. A térségben lakó, a mezőgazdaság iránt érdeklődő tehetséges gyermekek színvonalas szakmai oktatásának elősegítése.

Cegléd Város Önkormányzata


2014.08.26. 15:47


Értékelés: 0/0
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ az emberi fogyasztásra szánt víz minőségéről

Belügyminisztérium

BELÜGYMINISZTÉRIUM

 

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

 

az emberi fogyasztásra szánt víz minőségéről szóló 98/83/EK tanácsi irányelvnek való megfelelésről

 

Az irányelv és kötelezettség

Magyarországon az ivóvízellátás céljára rendelkezésre álló felszín alatti vízkészletek sok esetben nem felelnek meg az Európai Unió által az irányelvben - az emberi fogyasztásra szánt víz minőségéről szóló 98/83/EK tanácsi irányelv- előírt vízminőségi paramétereknek, amelyet az ivóvíz minőségi követelményeiről és az ellenőrzés rendjéről szóló 201/2001 . (X.25.) Korm. rendelet ültetett át a hazai jogrendbe.

A vizeinkben jelen lévő, a határértéket meghaladó geológiai eredetű komponensek közül egészségügyi hatásait tekintve a közvetlen egészségügyi kockázatot az arzén, bór, fluorid jelenléte okozza.

Ezen paraméterek tekintetében Magyarország az irányelv határértékeitől való eltérési lehetőséget kért az Európai Bizottságtól.

2011 novemberében Magyarország az arzén, a bór és a fluorid tekintetében egy meghatározott településlista vonatkozásában az uniós határértékektől -2015. június 30-ig- való eltérés iránti konszolidált kérelmet terjesztett elő. Az Európai Bizottság C (2012) 3686 számú határozatában 2012. december 25-ig engedélyezett átmeneti mentességet. A határozat értelmében arzén, bór és fluorid vonatkozásában 2012. december 25-ét követően nem engedélyezhető eltérés.

 

Megtett intézkedések

A Magyar Kormány, tekintettel az Európai Bizottság határozatára, komplex intézkedéscsomagot dolgozott ki és fogadott el annak érdekében, hogy a településlistán szereplő 365 település lakosságának az irányelvnek megfelelő minőségű ivóvízzel való ellátása biztosított legyen.

Az intézkedéseket teljes körű felmérés előzte meg, az érintett tárcák, intézmények, önkormányzatok és a víziközmű-szolgáltatók bevonásával, az érintett 365 település tekintetében. A megfelelés érdekében tett intézkedés az átmenetivízellátás megszervezése több lépcsős összetett folyamat volt, mely során Magyarország szem előtt tartotta, hogy az érintett településeken mindenhol legyen folyamatban végleges korrekciós intézkedés, mely garantálja az előírásoknak megfelelő egészséges ivóvizet, és addig, amíg a végleges megoldások nem valósulnak meg, minden esetben biztosítson átmeneti vízellátást az érintett települések részére.

 

Nyilvánosan elérhető jelentés

Az Európai Bizottság jelentéstételi kötelezettséget írt elő hazánk számára. A jelentés beszámolót tartalmaz az átmeneti vízellátás előkészítéséről, megszervezéséről, módozatairól és folyamatáról valamint a folyamatban lévő korrekciós intézkedések helyzetéről. A Bizottság részére megküldött jelentések - teljes terjedelmükben elérhetőek a Belügyminisztérium Önkormányzati Koordinációs Irodájának honlapján az alábbi linken:

http://bm-oki.hu/Article/DisplayArticleItem?articleID=123


2014.08.19. 11:16


Értékelés: 0/0
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok


Facebook


  • Ceglédi közlemények

Legújabb hozzászólások:

Nyugodj békében. Isten Veled.

2014.09.12. 13:00
hozzászólt: Heimann Gyula

Megértem én,hogy kellenek a kerákpárutak is,de...

2014.09.08. 20:56
hozzászólt: Dávid Irén

A Budai úti kerékpársáv-kerékpárúti sávváltásnál még...

2014.08.23. 12:48
hozzászólt: Heimann Gyula

Hát van mit csinálni a közterületen....

2014.08.04. 17:27
hozzászólt: Heimann Gyula

Gratulálok , nekem tetszett az előző...

2014.07.12. 05:51
hozzászólt: Nagy József

Gratuláció!!!!! Óriási siker! Az egész éves szakmai...

2014.06.08. 12:00
hozzászólt: Varga László

Tisztelt Cím! Örököltem egy Füle Mihály: Budai...

2014.05.19. 11:01
hozzászólt: Mani

Sajnos a cikkből itt is kimaradtak...

2014.05.12. 21:04
hozzászólt: Csiszár Ágnes

Érdeklődve olvastam  Cegléd  650 éves város ...

2014.05.11. 15:52
hozzászólt: RÁCZ MÁRIA Szeged

Hallottam a szőrnyű balesetről én is...

2014.05.07. 13:27
hozzászólt: FAKAN MELINDA


 

APRÓHIRDETÉSEK
Keresés a hirdetésekben:
Hirdetési kategóriák
Az apróhirdetések
ingyenesek!

Apróhirdetés feladása
 

Legközelebbi programok:


Ceglédi vállalkozások,
szolgáltatók,
kereskedők, mesterek
Szolgáltatók, mesterek
Minden kategória (100) Ács (4) Ajándékkereskedés (3) Állategészségügy (1) Asztalos (4) Autóalkatrész (5) Autókereskedő (5) Autókölcsönzés (4) Autómentés, autószállítás (2) Autómosó (2) Autósbolt (2) Autósiskola (5) Autószerelő (1) Benzinkút (1) Biztonságtechnika (5) Biztosítás (16) Borászat (2) Burkolás (3) Bútor (1) Cipészet (3) Dekoráció (4) Design, grafika (4) Divatáru (2) Egészségügy (4) Ékszerész, ötvös (1) Élelmiszer gyártás (2) Építőanyag (6) Építőipar (23) Épületautomatizálás (2) Étel kiszállítás (2) EU tanácsadás (1) Ezoterikus Szolgáltatás (3) Fényképészet, fotó (3) Fénymásolás (4) Festés, mázolás (11) Fodrász (13) Földmérő (4) Fűtéstechnika (1) Gravírozás (1) Gumiszervíz (1) Hangtechnika (1) Háztartásigép javítás (3) Hirdetés (2) Hitel (14) Hűtő-klíma (3) Honlapkészítés (4) Információ szolgáltatás (2) Ingatlan iroda (17) Internet szolgáltató (5) Irodatechnika (2) Kaputelefon (1) Kádár (1) Képkeretező, üveges, tiffani üveg (1) Kerékpár (4) Kereskedelem (23) Kölcsönzés (1) Könyvelő, könyvvizsgáló (11) Lakatos (6) Lakberendezés (3) Mérlegtechnika, javítás (1) Motorkerékpár (4) Műszerész (1) Műanyag feldolgozás (1) Munkaruházat (3) Katonai ruházat (1) Munkavédelem (2) Nyílászárók gyártás-forgalmazás (1) Nyomda, nyomdai előkészítés (3) Oktatás (5) Papír-írószer (2) Pályázatírás és figyelés (1) Pénzügy (7) Portál (1) Redőny-reluxa (2) Reklám, marketing (8) Rendezvényszervező (2) Ruhaipar (3) Szállás (5) Szállítmányozás (8) Számítástechnika (11) Szépségápolás (16) Szennyvízszáll. csatornatisztítás (2) Szórakozóhely (2) Takarítás (1) Telekomunikáció - Telefon (2) Térinformatika (1) Térkövezés, burkolás (2) Tervező, mérnök (4) Tűzelőanyag (1) Tűzvédelem (1) TV-video javítás (4) Utazási iroda (1) Ügyvéd, jogász (2) Vagyonvédelem (7) Vegytisztítás (1) Vendéglátóipar (2) Villanyszerelő (6) Virágkereskedelem, -kertészet (6) Víz, -gáz, -közp.fűtés szerelés (8) zeneszolgáltatás (2) * egyéb tevékenység * (20)
A bejegyzés ingyenes!
Bejegyzés ide
 

MAI HUMOR
Szőke a lottózóban:
- Mi az a lottó?
- El kell találni 5 számot....
- Értem... és milyen messziről?

 
 
ADRICS Kft. Gumiszervíz
ADRICS Kft. Gumiszervíz
Akciós új és kiváló használt gumiabroncsok, felnik értékesítése diszkont árakon!
Törtel Jászkarajenői út 24.
autómosóval szemben)
Tel:06-30/22 12 102
www.hasznaltprofilgumi.hu
 

www.vizgyar.hu

ROYALMATIC Kft.

ITALAUTOMATÁK
BALLONOS ÁSVÁNYVÍZ

Tel.: +36-53-611-814
E-mail: rendeles@vizgyar.hu
Cím: ROYALMATIC Kft.
2700 Cegléd, Kender u. 5.

www.vizgyar.hu

 

 

www.feringatlan.hu
 

A lap 0.261 másodperc alatt készült el. | Copyright 2014 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | Impresszum
| A látogatók száma 2009.05.15-től összesen: 4658197 | Ebben a hónapban: 73655 | Ma: 999 | jelenleg: 2 | Statisztika |