Ma 2016. május 30. hétfő, Zsanett, Janka napja van. - Holnap Angéla napja lesz.

PROGRAMKERESŐ
áprilisjúnius
Ke Sz Cs Sz Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

ASTRA SEDAN

 

A Ceglédi Uránia Mozi
mai műsora
15:45 Huszárik Zoltán terem
Pelé
Online jegyfoglalás »
 
16:00 Patkós Irma terem
Warcraft: A kezdetek
Online jegyfoglalás »
 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Pelé
Online jegyfoglalás »
 
19:00 Patkós Irma terem
Warcraft: A kezdetek
Online jegyfoglalás »
 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Sarkköri mentőexpedíció
Online jegyfoglalás »
 
További előadások »

www.elasticswimwear.co.uk

ELASTICSWIMWEAR
 

SZAVAZÁS
Nincs megnyitott szavazás
 

Telefonszám kereső
 

Cegléd 2 percben
 


Ceglédi közlemények

oldal:1/30 bejegyzés:10/295

Lakossági tájékoztatás szúnyoggyérítési munkálatokról
Lakossági tájékoztatás szúnyoggyérítési munkálatokról

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2016. május 31-én, kedden földi kémiai szúnyogirtás lesz Cegléd város közigazgatási területén. A szúnyoggyérítési munkát a ROVÉRT kft. végzi, a tervek szerint a késő esti órákban, rossz idő esetén 1-3 napos eltéréssel. Pótnap 2016. június 1.


Felhasznált készítmény: Coratrin

 

Kijuttatás módja: földi permetezéssel, hideg, illetve meleg ködképzéssel. A kijuttatott szer emberre, állatra veszélytelen. A meleg ködös irtás füstképződménnyel jár, amellyel a levédendő területet elárasztják.


2016.05.29. 23:07


Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS
KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS

Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjétől

2700 Cegléd, Kossuth tér 1.

Levélcím: 2701 Cegléd, Pf.: 85.

Tel.: 06/53/511-400


 

 KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot,  hogy Cegléd Város Önkormányzata az idén is megrendezi a

 

"III. Városalapítók Napi Forgatagot és 

Utcazene Fesztivált"

 

A rendezvénnyel kapcsolatban 2016. április 28-án csütörtökön reggel 08.00-tól  2016. május 02-án hétfő reggel 07.00-ig lezárásra kerülnek a Kossuth tér hosszanti oldalai.

 

A lezárás idejére a Kossuth téri "körforgalom" Árpád utcai egyirányú szakaszát ideiglenesen megnyitjuk a kétirányú forgalom számára.

 

Javasolt kerülőútvonal

 Szív utca - Arany utca, illetve a Damjanich utca és a Selyem utca.

 

 • A rendezvény időtartama alatt az Eötvös tér is lezárásra kerül, ezért kérjük a tisztelt ingatlantulajdonosokat, hogy gépjárműveikkel ne parkoljanak a téren.
 • A fenti időpontban, a megváltozott Volánbusz útvonal miatt tilos parkolni a Bercsényi utca teljes szakaszán.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a rendezvények időtartama alatt a környéken fokozott figyelemmel közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett közlekedési táblákat, kövessék a rendezvényt biztosító jelzőőrök utasításait.

 

A rendezvényeket a rendőrség, a közterület-felügyelet, valamint a polgárőrség jelzőőrei biztosítják.

 

Köszönjük a közlekedők és az érintett lakosság megértését, türelmét.

 

 

Dr. Diósgyőri Gitta

jegyző


2016.04.26. 01:36


Értékelés: 5/2
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

Meghívó polgármesteri tájékoztatóra
Meghívó polgármesteri tájékoztatóra

Cegléd Város Polgármesterétől

 

MEGHÍVÓ


Cegléd Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a képviselő-testület állandó bizottságai által kezelt pályázati támogatásokról szóló tájékoztatóra


2016. április 27 - én (szerdán)1700 órára a Városháza Dísztermébe.


Cegléd Város Önkormányzata idén is pályázati lehetőséget biztosít a Cegléden élő vagy dolgozó állampolgároknak, a ceglédi székhelyű, vagy tevékenységüket Cegléden végző társadalmi szervezeteknek, gazdasági társaságoknak, egyéb szervezeteknek az önkormányzati feladatok megvalósítása, a polgárok közéletbe való bevonása, a település fejlesztése és szépítése, a környezetvédelem, az arra rászorulók támogatása, a kultúra és a hagyományok ápolása, a lakosság művelődése, oktatása, szórakozása, sportolása, egészségmegőrzése érdekében.


A tájékoztató célja, hogy minél töben megismerhessék a pályázati lehetőségeket, és minél több helyi lakost vonjunk be a városi rendezvények megvalósításába. A Bizottságok kiemeit célja, hogy a helyi alkotócsoportoknak, művészeknek, sportolóknak lehetőséget teremtsen a helyi bemutatkozásra, szereplésre!


A pályázati kiírások megtekinthetők a www.cegled.hu honlapon: ITT ». A tájékoztatón válaszolunk a kiírással kapcsolatos kérdéseikre.


Szíves megjelenésére feltétlenül számítunk!

 

Takáts László

polgármester sk.


2016.04.21. 16:46


Értékelés: 5/3
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

Felhívás "Tavaszi Nagytakarításra"
Felhívás "Tavaszi Nagytakarításra"

Felhívás

"Tavaszi Nagytakarításra"

 

Cegléd Város Önkormányzata az idén is csatlakozik az országos TESZEDD akcióhoz. Ha Önt is zavarja, hogy utcáink, tereink, parkjaink látképét a szemét csúfítja el, és tenni szeretne ez ellen valamit, kérjük, vegyen részt

 

2016. április 28-án (csütörtökön) 9-14 óra között a

"Városi Tavaszi Nagytakarításban".

 

Felhívjuk az ingatlantulajdonosok, közintézmények, vállalkozók, pénzügyi intézmények, kereskedelmi egységek figyelmét, hogy ezen a napon különös tekintettel tegyék rendbe az ingatlanuk környékét.

Várjuk civil szervezetek, középiskolák, közintézmények, vállalkozók, baráti társaságok, önkéntes csoportok és mindazok jelentkezését, akik tenni szeretnének egy tisztább, szebb, élhetőbb Ceglédért, mert céljainkat csakis együtt érhetjük el! Mindannyiunk érdeke, hogy egy tisztább, rendezettebb városban élhessünk.

Kesztyűt, hulladékgyűjtő zsákokat biztosítunk.

 

Jelentkezni lehet:

 • személyesen: a Ceglédi Tourinform Irodában (2700 Cegléd, Kossuth tér 1.),
 • e-mailen: lilla@cegledph.hu
 • telefonon: 06 53 511 484

 

Gyülekezés: 2016. április 28-án 8:30-9:00

 

A gyülekezési pontokat később tesszük közzé.


2016.04.19. 22:51


Értékelés: 5/4
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

Sajtóközlemény talajterhelési díjról

Sajtóközlemény

 

Cegléd Város Önkormányzata Örömmel tájékoztatja a csatornaprogram III. ütemében érintett ceglédi polgárokat, hogy a kapcsolódó önkormányzati rendelet módosítása nélkül, a törvény erejénél fogva, 2016. augusztus 31-ig nem kell talajterhelési díjat bevallaniuk, és megfizetniük.

 

Azok a III. ütemben érintett ingatlantulajdonosok, akik fentiek ellenére mégis kézhez kapták a talajterhelési díjról szóló felhívást és bevallást nyújtottak be, külön értesítést fognak kapni az önkormányzati hivatal adócsoportjától.

 

A fenti rendelkezések nem érintik a város egyéb területein élők azon kötelezettségét, mely szerint bevallást kell benyújtaniuk és a talajterhelési díjat meg kell fizetniük, ugyanis esetükben a díjmegállapítás valamennyi törvényi feltétele fennáll.

 

A csatornára való rákötéshez a fogyasztónak a következő lépéseket kell megtennie:

 1. Az ingatlanán belül elkészítteti az udvaron található akna és az épület közötti csatornaszakaszt;
 2. Igazolást kér a Ceglédi Csatornamű Víziközmű Társulattól (Kossuth tér 1.), hogy az érdekeltségi hozzájárulást megfizette;
 3. Az igazolás birtokában bejelenti a BÁCSVÍZ Zrt. Ügyfélszolgálatánál (Szolnoki út 6.) rákötési szándékát;
 4. A Szolgáltató szakembere ezt követően személyesen fogja a rákötést átvenni, melyről igazolást ad a fogyasztónak, aki;
 5. Ennek birtokában kell, hogy felkeresse a BÁCSVÍZ Zrt. Ügyfélszolgálatát (Szolnoki út 6.) a szolgáltatási szerződés megkötése érdekében.

 

Cegléd Város Önkormányzata felhívja a lakosság figyelmét, hogy a csatornahálózatra való rákötés lehetősége folyamatosan biztosított!

 

Vegyük fontolóra, hogy a szennyvízelvezető csatornahálózatra való rákötéssel hosszú távon teszünk környezetünk védelméért, és kiadást is megtakarítunk, hiszen a talajterhelési díj jelenlegi mértéke közel három és félszerese az éves szennyvízdíjnak.

Cegléd Város Önkormányzata

2016.04.10. 12:54


Értékelés: 5/2
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

Az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére
Az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.

 

A levegő védelméről szóló 306/2010. (XII. 23.) Korm. rendelet értelmében tilos a növényzet, illetve a növénytermesztéssel összefüggésben keletkezett, vagy kerti hulladék szabadtéri égetése, kivéve, ha azt külön jogszabály - pl. növény egészségügyi okból hatósági engedély beszerzése mellett - megengedi. Avar és kerti hulladék égetését csak az adott település önkormányzata engedélyezheti rendeletében, de égetni ebben az esetben is csak a rendeletben meghatározott helyen, napokon és módon szabad. Külterületi ingatlanok esetében, amennyiben az égetést jogszabály megengedi, előzetesen engedélyeztetni kell a tűzvédelmi hatósággal (irányított égetés). Továbbra is megengedett a kerti grillezés és a tűzön történő sütés-főzés a tűz állandó felügyelete mellett.

 

A szabadtéri tűzgyújtás feltételeit az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet tartalmazza. A szabadban meggyújtott tüzet soha ne hagyjuk felügyelet nélkül és minden esetben gondoskodjunk megfelelő mennyiségű oltóanyagról. Mindig legyen nálunk a tűz oltására alkalmas kézi szerszám, és csak akkora tüzet gyújtsunk, amekkorát folyamatosan felügyeletünk alatt tudunk tartani. Tájékozódjunk a várható időjárásról, mert a szél kedvez a tűz gyors továbbterjedésének. A felügyelet nélkül hagyott tűz könnyen továbbterjedhet és életveszélyt jelentő, vagy súlyos kárt okozó tüzek forrásává válhat.

 

A szabadtéri tűz kockázata jelentősen függ az időjárási viszonyoktól, a száraz és szeles időjárás elősegíti a tűz kialakulását, továbbterjedését. Erdőtűz-veszélyes időszakban országos szinten a vidékfejlesztési miniszter, területi szinten az erdészeti hatóság tűzgyújtási tilalmat rendelhet el, mely esetén az érintett területen akkor is tilos a tűzgyújtás - beleértve a kijelölt tűzrakóhelyeket is -, ha azt egyébként más jogszabály megengedi.

 

A jogszabályi tilalom ellenére, illetve jogszabálytól eltérő vagy hatósági engedély hiányában végzett tűzgyújtási tevékenység miatt az önkormányzat, a környezetvédelmi hatóság és a tűzvédelmi hatóság bírságot szabhat ki.

 

Tűzgyújtási tilalommal és erdőtüzekkel kapcsolatos további információkért keresse fel a katasztrófavédelem oldalait (http://www.katasztrofavedelem.hu), vagy a NÉBIH Erdészeti Igazgatóság honlapját (www.erdotuz.hu). Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság tájékoztató kisfilmjei az alábbi linkeken tekinthetőek meg:

http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=press_video_index2&vid=39

http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=press_video_index2&vid=32


2016.04.10. 10:07


Értékelés: 5/2
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS
Cegléd

Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjétől

2700 Cegléd, Kossuth tér 1.

Levélcím: 2701 Cegléd, Pf.: 85.

Tel.: 06/53/511-430, Fax: 511-428

 

KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot,

hogy az "áprilisi 140-es vonali vágányzárak" idején Cegléd,

Mozdony utca Vasútállomás épületétől jobbra eső parkoló szakaszán (a kerékpártárolók előtt), és a VIKUV Kft. előtt a régi autóbusz megállóhelyen

kerül kijelölésre a vonatpótló autóbuszok várakozására szolgáló terület az alábbi időpontokban:

 

2016.04.11. 19.00- tól  2016.04.12. 05.00-ig

2016.04.12. 19.00- tól  2016.04.13. 05.00-ig

2016.04.25. 21.10 -tól  2016.04.27. 04.35-ig

 

Felhívjuk a gépjármű tulajdonosok figyelmét, hogy a fenti időpontban és a kijelölt helyszínen ne parkoljanak!

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot és a közúton közlekedőket, hogy a környéken fokozott figyelemmel közlekedjenek.

 

Köszönjük megértésüket, türelmüket!

 

 

Dr. Diósgyőri Gitta

jegyző

További információk »


2016.04.08. 08:34


Értékelés: 0/0
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

Útlezárás Cegléden a Törteli úton és VOLÁNBUSZ menetrend változás
Útlezárás Cegléden a Törteli úton és VOLÁNBUSZ menetrend változás

A MÁV FKG Kft. 2016. április 11-én 8:00 órától április 16-án 4:45 óráig Cegléden a Törteli úton (4609 j. út) található vasúti átjáróban felújítási munkálatokat végez, emiatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani: 

 • 2016. április 11-én 8:00 órától 19:15 óráig félpályás lezárás,
 • 2016. április 11-én 19:15 órától április 15-én 4:45 óráig teljes lezárás,
 • 2016. április 15-én 4:45 órától 16-án 4:45 óráig félpályás lezárás.

A teljes lezárás ideje alatt társaságunk érintett járatai terelt útvonalon és módosított menetrend szerint közlekednek.

 

Forgalomkorlátozás Cegléden - Tájékoztató

VOLÁNBUSZ menetrend változás-1

VOLÁNBUSZ menetrend változás-2


2016.04.06. 01:04


Értékelés: 5/1
Hozzászólások (2) | Hozzászólok

FELHÍVÁS JAVASLATTÉTELRE

FELHÍVÁS

 

Cegléd Város Önkormányzatának "A helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről" szóló 38/2003. (XII. 31.) Ök. rendelete alapján:

 

(1) "Cegléd Város Egészségügyéért" elismerő oklevél adományozható

a) az egészségügyi alap- és szakellátás területén dolgozó orvosnak, szakdolgozónak, kisegítő alkalmazottnak, aki munkájával kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és nagymértékben hozzájárult a lakosság egészségi állapotának jobbításához, továbbá

b) annak, aki a város egészségügyi alapellátását szakmai tevékenységével nagymértékben segítette, támogatta.

 

 (5) Az adományozásra javaslatot a város polgármestere, a képviselő-testület tagjai és bizottságai, valamint az egészségügyi alapellátás munkáltatói, és érdekképviseleti szervei tehetnek - megfelelő írásbeli indokolással:

a) A javaslatot minden évben legkésőbb május 1-jéig kell a Polgármesterhez kell eljuttatni.

b) A javaslatokat a Kulturális, Oktatási és Népjóléti Bizottság véleményezi és a Képviselő-testület elé terjeszti.

 

Az adományozásra javaslatot a város polgármestere, a képviselő-testület tagjai és bizottságai tehetnek. A javaslatot írásban, a mellékelt űrlap felhasználásával, legkésőbb 2016. május 1-jéig kell a Polgármesterhez eljuttatni.

 

Kérjük, akinek módjában áll küldje el elektronikus formában is. E-mail cím: resline.viktoria@cegledph.hu

 

Cegléd, 2016. március 31.

Takáts László sk.

polgármester

 

Kitüntetési javaslat űrlap CEGLÉD VÁROS EGÉSZSÉGÜGYÉÉRT 2016

Kitüntetési javaslat űrlap CEGLÉD VÁROS EGÉSZSÉGÜGYÉÉRT 2016


2016.03.30. 02:38


Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok

KÖZÚTKEZELÖI TÁJÉKOZTATÁS
KÖZÚTKEZELÖI TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot
hogy 2016.március 26-án szombaton a Ceglédi Szent Kereszt
Plébániatemplomban a szentmise részeként este 21.00 és 22.00 óra
között kerül sor a Nagyszombati Körmenet megtartására.


A fenti időpontban a Körmenet idejére a Kossuth tér, Kazinczy utca és Pesti út közötti szakszán, a Pesti út Városháza előtti szakaszán valamint a Kossuth tér Bíróság előtti szakaszán a közúti forgalom korlátozásra kerül.


A körmenetet a rendőrség jelzőőrei biztosítják.


Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a környéken fokozott figyelemmel közlekedjenek, és kövessék a jelzőőrök utasításait.


Köszönjük a közúton közlekedők és az érintett lakosság megértését, türelmét.

 

Dr. Diósgyőri Gitta

jegyző


2016.03.24. 08:48


Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások | Hozzászólok


www.delpestmegyeonline.hu
Facebook


 • Ceglédi közlemények

Legújabb hozzászólások:

Ami nem megy,  nem kell erőltetni!Ajánlatom...

2016.05.28. 14:47
hozzászólt: Heimann Gyula

Ezt  a tanácskozást a Polgármesternek kellett...

2016.05.27. 07:54
hozzászólt: Heimann Gyula

a városi honlapon az van hogy.....KONTROLLINGMótyánné...

2016.05.25. 09:40
hozzászólt: H.K.

Ez nem pusztán hír,ez ÖRÖMHÍR. Gratulálok...

2016.05.20. 17:37
hozzászólt: Heimann Gyula

Gratula,sok ....sok!

2016.05.13. 21:50
hozzászólt: Heimann Gyula

Van még ott mit tenni! majd...

2016.05.13. 11:01
hozzászólt: Heimann Gyula

Ez nem semmi emelkedés! Tegnap Budapesten...

2016.05.12. 16:01
hozzászólt: Méder Mihályné

A rablás következő szintje... Dübörög a...

2016.05.12. 08:44
hozzászólt: Dr. Komjáti Péter

Fontos dolgok ismertetése maradt ki a...

2016.05.11. 06:46
hozzászólt: Bajor Imre

Minden hajnalon, mikor a felkelőnap első...

2016.05.09. 15:18
hozzászólt: Kaloczkai János


 

APRÓHIRDETÉSEK
Keresés a hirdetésekben:
Hirdetési kategóriák
Az apróhirdetések
ingyenesek!

Apróhirdetés feladása
 

Legközelebbi programok:


Ceglédi vállalkozások,
szolgáltatók,
kereskedők, mesterek
Szolgáltatók, mesterek
Minden kategória (101) Ács (4) Ajándékkereskedés (3) Állategészségügy (1) Asztalos (4) Autóalkatrész (6) Autókereskedő (5) Autókölcsönzés (4) Autómentés, autószállítás (2) Autómosó (2) Autósbolt (2) Autósiskola (5) Autószerelő (1) Benzinkút (1) Biztonságtechnika (5) Biztosítás (16) Borászat (2) Burkolás (3) Bútor (1) Cipészet (3) Dekoráció (4) Design, grafika (4) Divatáru (4) Egészségügy (5) Ékszerész, ötvös (1) Élelmiszer gyártás (2) Építőanyag (6) Építőipar (23) Épületautomatizálás (2) Étel kiszállítás (2) EU tanácsadás (1) Ezoterikus Szolgáltatás (4) Fényképészet, fotó (3) Fénymásolás (4) Festés, mázolás (11) Fodrász (13) Földmérő (4) Fűtéstechnika (1) Gravírozás (1) Gumiszervíz (1) Hangtechnika (1) Háztartásigép javítás (3) Hirdetés (2) Hitel (16) Hűtő-klíma (4) Honlapkészítés (4) Információ szolgáltatás (2) Ingatlan iroda (18) Internet szolgáltató (5) Irodatechnika (2) Kaputelefon (1) Kádár (1) Képkeretező, üveges, tiffani üveg (1) Kerékpár (4) Kereskedelem (23) Kölcsönzés (1) Költöztetés (1) Könyvelő, könyvvizsgáló (11) Lakatos (6) Lakberendezés (3) Mérlegtechnika, javítás (1) Motorkerékpár (4) Műszerész (1) Műanyag feldolgozás (1) Munkaruházat (3) Katonai ruházat (1) Munkavédelem (2) Nyílászárók gyártás-forgalmazás (1) Nyomda, nyomdai előkészítés (3) Oktatás (5) Papír-írószer (2) Pályázatírás és figyelés (1) Pénzügy (7) Portál (1) Redőny-reluxa (2) Reklám, marketing (8) Rendezvényszervező (2) Ruhaipar (3) Szállás (5) Szállítmányozás (8) Számítástechnika (11) Szépségápolás (16) Szennyvízszáll. csatornatisztítás (2) Szórakozóhely (2) Takarítás (1) Telekomunikáció - Telefon (2) Térinformatika (1) Térkövezés, burkolás (2) Tervező, mérnök (4) Tűzelőanyag (1) Tűzvédelem (1) TV-video javítás (4) Utazási iroda (1) Ügyvéd, jogász (2) Vagyonvédelem (6) Vegytisztítás (1) Vendéglátóipar (2) Villanyszerelő (6) Virágkereskedelem, -kertészet (6) Víz, -gáz, -közp.fűtés szerelés (9) zeneszolgáltatás (2) * egyéb tevékenység * (21)
A bejegyzés ingyenes!
Bejegyzés ide
 

MAI HUMOR
A skót mikulás elmegy az óvódába.
Kirakja az ajándékait és így szól:
- Na gyerekek, lehet vásárolni.

 
 

A lap 0.267 másodperc alatt készült el. | Copyright 2016 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | Impresszum
| A látogatók száma 2009.05.15-től összesen: 8247894 | Ebben a hónapban: 266819 | Ma: 4678 | jelenleg: 2 | Statisztika |