Ingatlan értékbecslés Cegléd és környékén

Kattints ide!

Ma 2018. szeptember 21. péntek, Máté napja van. - Holnap Móric napja lesz.

PROGRAMKERESŐ
augusztusoktóber
Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Www.AutoAlkatreszek24.hu
A Ceglédi Uránia Mozi
mai műsora
19:45 Huszárik Zoltán terem
Lajkó - Cigány az űrben
Online jegyfoglalás »
 
20:00 Patkós Irma terem
Végállomás: esküvő
Online jegyfoglalás »
 
További előadások »

pszichoforyou.hu

 

www.elasticswimwear.co.uk

ELASTICSWIMWEAR
 

SZAVAZÁS
Nincs megnyitott szavazás
 

Telefonszám kereső
 

Cegléd 2 percben
 


Hír, program, kommentek


Napfény járja át a szívem újra...
Fotó: varosom.hu

…csak a legszükségesebbeket viszem el az útra! Az ősrégi sláger tanácsait nem árt megfontolni. Köznapi nyelven: minél kevesebb értéket vigyél magaddal fesztiválozni, bulizni, szórakozni!

Sziget fesztivál, EFOTT, Campus fesztivál, Művészetek völgye… a teljesség igénye nélkül említhetjük a közismert magyarországi fesztiválokat, melyek évről évre több vendéget várnak programjaikra. Számtalan szórakozási lehetőség a kultúra különféle megnyilvánulási formáiban. Ahhoz, hogy a szórakozás felhőtlen legyen, fogadd meg néhány jó tanácsunkat!


• Parkoló autóban semmilyen értéket ne hagyj! A gépkocsit távozáskor zárd be és ellenőrizd le!

 

• Koncert hallgatása közben könnyen belefeledkezhetsz a zenébe, és hogy a táska ne zavarjon tánc közben, a hátadra dobod. Ez lehetőséget biztosít a zsúfolt tömegben a zsebtolvajnak, hogy észrevétlenül eltulajdoníthassa belőle a mobiltelefont, pénztárcát, személyi iratokat. Értékeid lehetőség szerint tedd a belső zsebedbe vagy a táska belső zsebébe, ahonnan nehezebb kivenni.

 

• Szórakozás, bulizás közben figyeld a körülötted állókat és amennyiben gyanúsan viselkedő személyre lennél figyelmes vagy esetleg bűncselekmény elkövetését észlelted, azonnal szólj a biztonsági szolgálat munkatársainak, akik segíteni fognak a probléma megoldásában vagy szükség esetén a rendőrséget is értesítik!


• Buli alkalmával fokozottabban figyeljetek egymásra! Soha ne hagyjatok egyedül ittas embert, hiszen álomba szenderülve vagy védekezésre képtelen állapotban fokozottan ki van téve annak, hogy bűncselekmény áldozatává váljon! Rosszullét esetén értesítsétek az egészségügyi szolgálatot vagy hívjátok a mentőket!

 

• A fesztiválok területére szigorú biztonsági ellenőrzés és átvizsgálás után lehet csak bejutni. Ennek ellenére előfordulhat, hogy kábítószert visznek be dílerek és ott árusítják. Tudj nemet mondani a kábítószer minden formájára! Ne hagyd magad befolyásolni! Nem kötelező kipróbálni! Bulizni alkohol és kábítószer nélkül is lehet! Figyeljetek barátaitokra is, mert egyetlen rossz döntésnek nagyon komoly következményei lehetnek!

 

"Gina- a drog amit nem kértem és az élmény, amit szeretnék elfelejteni"

 

"Nem tudom, hol kaptam a Ginát. Azóta sem, pedig százszor újra gondoltam az eseményeket. Nem zárom ki sem a pultosokat, sem a fesztiválozókat. Bárki lehetett. Nem tudom pontosan, mikor kaptam, de azt pontosan tudom, mikor kezdett hatni, mert teljesen megváltozott a viselkedésem. Még olyan furcsán jópofának is tűnt nekem, nem szoktam én ennyire magabiztos lenni. Nem emlékszem arra, hogy eufórikus állapotban lettem volna, az viszont biztos, hogy egy idő után kendőzetlenül őszintévé váltam, amin én lepődtem meg a legjobban. Hirtelen szakadozni kezdett a világ. Álltam a pultnál és észrevettem, hogy nem vagyok folyamatosan jelen a saját valóságomban. Csak képek villantak fel a velem szemben álló arcáról.

 

Éreztem, hogy valami nincs rendben. Elszédültem. Elindultam az mobilvécékhez, sikeresen még betaláltam az egyikbe, de onnan ki már nem. Elemi erővel tört ki minden a gyomromból, de én ezt olyan furcsa közönnyel nyugtáztam, mintha minden héten taccsra vágnám magam legalább négyszer. Belenéztem a tükörbe, kettőslátás. Bámultam a tükröt és nem tudtam elindulni. Ugyanis nem találtam ki. Végül a biztonsági őr szedett ki. Mindenféle térérzékelés nélkül, valami embertelen akarattal tudtam megmozdítani a lábam. Lépés, lépés, na még egy. Eltántorogtam valahogy egy padkáig - utólag kiderül majd, hogy olyan öt lépést tehettem meg - és ott lerogytam. Nem voltam képes tájékozódni. Nem láttam a térben, mert a teret sem láttam. Megszakadt a fizikai érzékelésem a világgal. Nem volt fent, lent, se jobbra, se balra. Valami furcsa sötétség és valami furcsán tompa nyugalom vett körül, amíg belém nem csapott egy újabb felismerés."- egy fiatal lány elbeszélése arról, mit élt át Gina hatására.

 

Gináról (GHB) hallhattatok, olvashattatok. De mi is valójában és miért veszélyes? Cseppfolyós, íztelen, szagtalan anyag. Nem okoz függőséget, de túladagolva vagy alkohollal keverve életveszélyes lehet: légzésleállást, illetve fulladásos halált is okozhat. Nagyjából 10-60 perc után kezd hatni, 20-25 perc alatt kábítja el az áldozatot, 14-16 óra alatt teljesen kiürül a szervezetből és mindössze 12 órán át lehet a vizeletből kimutatni. Sajnos egyre többször hallhatunk róla a híradásokból, ismerősöktől, mert alattomos emberek lányok, fiúk poharába csempészik bulik alkalmával. Csak azért, mert "jó hecc" vagy mert egyéb szándékaik vannak ( kifosztás, nem erőszak ). A Ginától tested teljesen védtelenné válik, mozdulni sem tudsz, habár az agyad mindent felfog, mégsem tudsz védekezni, beszélni, felállni, elindulni, haza menni.

 

Fontold meg ezeket a tanácsokat, mert még a hasznodra lehetnek:


• Ne menj egyedül szórakozni. Ha többen mentek, figyeljetek egymásra és másokra is. Ne hagyjátok el egymást! Ha valaki nincs meg vagy elkeveredik, és ha beszéltek telefonon nem tudja megmondani merre van, kezdjétek el keresni.


• Mindig legyen feltöltve a telefonod. Legyen a telefonodban legalább kettő SOS-kontakt, hogy ha ismeretlenek akarnak segíteni, tudják kit kell keresni.


• Soha ne tedd le a poharad felügyelet nélkül, ne add oda ismeretleneknek. Ha lehet, olyan italt fogyasz, amit előtted bontanak ki. Ne fogadj el idegenektől semmilyen italt!


• Figyelj a testedre! Ha érzed, hogy baj van, kérj azonnal segítséget. Ha hirtelen rosszul leszel, szédülsz, jelezd! Ha fennáll a Gina gyanúja, forduljatok orvoshoz, kérjetek mihamarabbi vérvételt. Hívjatok bátran segítséget!


• Ha látod, hogy valaki bajban van, próbálj meg segíteni neki. Ne menj el öntudatlan ember mellett!


• Ha egyedül van és láthatóan zavarodottan viselkedik vagy sír, de nem tud megmozdulni, kérdezd meg, mi a baj. Kérdezd meg tőle kivel jött, tudsz-e segíteni, felhívj-e valakit. Semmiképpen se hagyjátok egyedül, amíg nem jön a segítség. 


• Ha fesztiválon vagy szólj a biztonságiaknak vagy keressétek meg a drogsegély- illetve orvosi pontokat! 


• Ha valaki a tömegben lesz rosszul, segítsetek neki kijutni onnan!


Ingyenesen hívható segélyhívó számok:
rendőrség:107, mentők:104, központi segélyhívó:112

 

Kellemes nyarat és jó szórakozást kíván a


Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 
Bűnmegelőzési Osztály


2018.07.11. 12:24
Értékelés: 5/1

Még nincsenek hozzászólásokÚj hozzászólás
a (*)-al jelzett adatokat meg kell adni !
A hozzászóláshoz nem kötelező bejelentkezni!
A bejelentkezés és a regisztrálás előnyei: INFO
*Név:
*Email:
Honlap:  
Spam elleni
biztonsági kód:

| Új kódot kérek! |
A képen
látható kód:
  www.delpestmegyeonline.hu
FacebookLegújabb hozzászólások:

PÉTER DÉMONAI?!Az a baj Veled Péter...

2018.09.14. 16:22
hozzászólt: Pálos Trend

Nesze neked zsalmalé!

2018.09.13. 18:44
hozzászólt: Nokedli

1956-ban elsős voltam a ceglédi gimnáziumban,...

2018.08.14. 17:36
hozzászólt: Balogh György

Ez igen! 30 méter járdát "sétánynak"...

2018.08.02. 12:49
hozzászólt: Béla bácsi

Nagyszerű élmény volt, köszönjük!

2018.07.30. 13:49
hozzászólt: Kajtár Endre

Kit érdekel a foci semmire nem...

2018.07.26. 15:38
hozzászólt: Magyar Károly

Ajánlott lenne a szakembert elszállásolni pár...

2018.07.07. 08:54
hozzászólt: marsy22

Ha nem találtak az illetékesek "disznóbűzt",akkor...

2018.07.06. 11:39
hozzászólt: Sági Károly

Nem találok munkát és szeretnék gyorsan 

2018.06.25. 10:05
hozzászólt: graurlotti

Meg kellett volna jegyezni, hogy ha...

2018.06.20. 19:55
hozzászólt: Szef


traffipax
 

 

APRÓHIRDETÉSEK
Keresés a hirdetésekben:
Hirdetési kategóriák
Az apróhirdetések
ingyenesek!

Apróhirdetés feladása
 

Legközelebbi programok:


traffipax
 

cegledimunkasszallas


Ceglédi vállalkozások,
szolgáltatók,
kereskedők, mesterek
Szolgáltatók, mesterek
Minden kategória (101) Ács (4) Ajándékkereskedés (3) Állategészségügy (2) Asztalos (4) Autóalkatrész (6) Autókereskedő (5) Autókölcsönzés (4) Autómentés, autószállítás (2) Autómosó (2) Autósbolt (2) Autósiskola (5) Autószerelő (1) Benzinkút (1) Biztonságtechnika (5) Biztosítás (16) Borászat (2) Burkolás (3) Bútor (1) Cipészet (3) Dekoráció (4) Design, grafika (4) Divatáru (4) Egészségügy (5) Ékszerész, ötvös (1) Élelmiszer gyártás (2) Építőanyag (6) Építőipar (24) Épületautomatizálás (2) Étel kiszállítás (2) EU tanácsadás (1) Ezoterikus Szolgáltatás (4) Fényképészet, fotó (3) Fénymásolás (4) Festés, mázolás (11) Fodrász (13) Földmérő (4) Fűtéstechnika (1) Gravírozás (1) Gumiszervíz (1) Hangtechnika (1) Háztartásigép javítás (3) Hirdetés (2) Hitel (16) Hűtő-klíma (5) Honlapkészítés (4) Információ szolgáltatás (2) Ingatlan iroda (19) Internet szolgáltató (5) Irodatechnika (2) Kaputelefon (1) Kádár (1) Képkeretező, üveges, tiffani üveg (1) Kerékpár (4) Kereskedelem (23) Kölcsönzés (1) Költöztetés (2) Könyvelő, könyvvizsgáló (11) Lakatos (6) Lakberendezés (3) Mérlegtechnika, javítás (1) Motorkerékpár (4) Műszerész (1) Műanyag feldolgozás (1) Munkaruházat (3) Katonai ruházat (1) Munkavédelem (2) Nyílászárók gyártás-forgalmazás (1) Nyomda, nyomdai előkészítés (3) Oktatás (5) Papír-írószer (2) Pályázatírás és figyelés (1) Pénzügy (7) Portál (1) Redőny-reluxa (2) Reklám, marketing (8) Rendezvényszervező (2) Ruhaipar (3) Szállás (5) Szállítmányozás (8) Számítástechnika (12) Szépségápolás (16) Szennyvízszáll. csatornatisztítás (2) Szórakozóhely (2) Takarítás (1) Telekomunikáció - Telefon (2) Térinformatika (1) Térkövezés, burkolás (2) Tervező, mérnök (4) Tűzelőanyag (1) Tűzvédelem (1) TV-video javítás (4) Utazási iroda (1) Ügyvéd, jogász (2) Vagyonvédelem (6) Vegytisztítás (1) Vendéglátóipar (2) Villanyszerelő (6) Virágkereskedelem, -kertészet (6) Víz, -gáz, -közp.fűtés szerelés (9) zeneszolgáltatás (2) * egyéb tevékenység * (22)
A bejegyzés ingyenes!
Bejegyzés ide
 

MAI HUMOR
Férj és feleség vacsoráznak.
Az asszony leeszi magát.
- A fene - mondja - úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Igen - mondja a férj - és még le is etted...
tovább »

 
 

A lap 0.134 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | Impresszum
| A látogatók száma 2009.05.15-től összesen: 17494964 | Ebben a hónapban: 239204 | Ma: 9418 | jelenleg: 3 | Statisztika |