Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Vereséggel kezdtek a felnőtt vizilabdázók

2019.01.30. 15:45 Rovat: Sport
(A kép illusztráció! / Fotó: CTV)

A hétvégén megkezdődött a 2019-es év majdnem minden csapatunk számára. A szombati napon felnőtt OB1/B csapatunk Leányfalura látogatott, míg országos utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk hazai környezetben fogadta a Székesfehérvár korosztályos csapatait.

A szombati meccsnapon a Dunakanyar Waterpolo csapatának vendégeként szereplő férfi OB1/B-s csapatunkat nagyon fűtötte a visszavágás, mivel az őszi hazai mérkőzésen 17:9-re kaptunk ki egy gyenge játékkal. A meccs nem indult túl jól, mert vendéglátónk 5:1-re elhúzott, de mi nagy energiákat mozgósítva 7:1-es sorozatot csináltunk és megfordítottuk 8:6-ra a mérkőzés állást. Az utolsó negyedben viszont sajnos három meghatározó játékosunk is kipontozódott, így a két gólos előnyünket nem tudtuk tartani és elvesztettük a mérkőzést.

 

Dunakanyar Waterpolo - Ceglédi VSE 11:10

 

Gólszerzők: Simon Gábor 2, Juhász Benjamin 2, Muth Dániel 2, Simon Balázs 2,
Hajek Zsombor, Bernula Gergő

A vasárnapi napon hazai környezetben folytatódott az országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági bajnokság. A ceglédi csapat a Székesfehérvár korosztályos csapatait fogadták.
Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol az első pillanattól kezdve az irányítást a kezünkbe vettük. A kidolgozott helyzeteinket magabiztosan gólra váltottuk, ennek köszönhetően olyan előnyre tettünk szert, ami a mérkőzés végig kitartott, így a győzelem nem volt kétséges.

 

Ceglédi VSE - Fehérvár Vízilabda SE 17:10

 

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 4, Soós Titusz 4, Szendrei Dávid 4, Medveczki Gábor 2,
Szabó Róbert, Kiss Máté, Pálvölgyi Kristóf

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol szoros mérkőzésen nagy csatában maradt alul a jobb erőkből álló ellenféllel szemben a ceglédi csapat. Zöldi Péter és Tótin Patrik kiválóan védték a hazai kaput. Tarbály Zoltán, Ecser Bence, Fekete Ákos is jól játszott. A játék képe alapján talán a győzelem is meg lehetett volna, ha a végjátékban pontosabban játszunk. Az egész csapat dicséretet érdemel.

 

Ceglédi VSE - Fehérvár Vízilabda SE 11:13

 

Gólszerzők: Ecser Bence 4, Tarbály Zoltán 3, Fekete Ákos 2, Szabó Bendegúz,
Gáspár Tamás

A nap utolsó mérkőzése az ifjúsági csapat a meccse volt. A csapat négy meghatározó játékos betegsége miatt gyenge felállásban volt kénytelen kiállni és így vereség elkerülhetetlen volt a Fehérvár csapatától.

 

Ceglédi VSE - Fehérvár Vízilabda SE 5:18

 

Gólszerzők: Milus Dávid 2, Nagy Dávid, Fekete Ákos, Ecser Bence

 

Zám Attila

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk