Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Felemás búcsú a 2018-as évtől

2018.12.18. 13:08 Rovat: Sport
(A kép illusztráció! - CTV fotó)

A hétvégén befejeződött a 2018-as év csapataink számára. A felnőtt csapatunk Kaposváron, Kőnigh György 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk Budapesten, országos utánpótlás fiú csapataink Leányfalun, Rusorán Péter 2005 bajnokságban szereplő gyermek csapatunk hazai környezetben búcsúzott.

A hétvégét felnőtt csapatunk kezdte pénteken Kaposváron. A hosszú és kalandos utazás után követően a csapat fegyelmezett játékkal és nagy küzdelemmel nyerte meg ezt a nehéz és fontos mérkőzést.

 

Kaposvári VK - Ceglédi VSE  7:9

Gólszerzők: Simon Gábor 3, Ujházi Andor 2, Tószegi Zoltán, Hajek Zsombor, Simon Balázs,

                     Bernula Gergő 

 

A hétvégét a szombati napon a Rusorán Péter gyermek 2005 bajnokságban szereplő csapatunk folytatta, hazai környezetben az UVSE csapatát fogadta.  A mérkőzésen a csapat a megbeszélt taktikát betartotta és fegyelmezett játékkal és néhol kis hibákkal tisztes helytállással szenvedett vereséget a jobb UVSE csapatától.

 

UVSE  - Ceglédi VSE  9:5

Gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Kecskeméti Koppány, Advic Benjamin

 

Továbbá a szombati napon Budapesten a Königh György gyermek 2007 bajnokságban szereplő csapatunk a Honvéd utánpótlás csapatánál vendégeskedett. Nehéz mérkőzésre számítottunk a korábbi tapasztalatok alapján, főleg úgy hogy két kezdő játékosunk is hiányzott, de összehangolt és önzetlen támadásainknak köszönhetően szinte minden helyzetünket gólra tudtuk váltani. A meccset több játékos is 100% lövési mutatóval fejezte be, de ami felülmúlta a támadásainkat is az az ismételt kiváló védekezésünk mezőnyjátékosok és a kapusok posztján is egyaránt.

 

HUVK SE  - Ceglédi VSE 1:16

Gólszerzők: Farkas Zalán 4, Banai Máté 3, Szendrei Attila 3, Harczi Zsombor 3, Vincze Zalán,

                      Hornyák Csaba

 

A hétvége és az évzárásaként országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk vasárnap Leányfalura utazott, ahol a Dunakanyar korosztályos csapatai ellen ugrottak a medencébe.

 

Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol nehéz mérkőzésre számítottunk, mivel vendéglátónk a bajnoki tabellán a 6. helyet foglalta el, míg mi az 5. helyen állva vártuk a mérkőzést. A meccs első negyedében a csapat a megbeszélt taktikát betartva két gyors góllal és kiváló védekezéssel szerezte meg a vezetést. A szünetet követően a második és harmadik negyedben hibát hibára halmoztunk, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált és megszerezte a vezetést valamint olyan előnyre tett szert, amit már nem tudtunk behozni így az utolsó negyedre már csak az eredmény kozmetikázása maradt.

 

Dunakanyar - Ceglédi VSE 11:5

Gólszerzők: Szendrei Dávid 2, Hajdú Kornél, Soós Titusz, Székely Kristóf

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, de a jobb erőből álló házigazdák a helyzeteiket kihasználva győztek. Több kulcsjátékosunk gyenge napot fogott ki. A meccsen jól játszott Tótin Patrik illetve Szabó Bendegúz.

 

Dunakanyar - Ceglédi VSE 15:7

Gólszerzők: Ecser Bence 3, Szendrei Dávid 2, Fekete Ákos, Tarbály Zoltán

 

A nap lezárásaként ifjúsági csapatunk ugrott a medencébe, hogy elhozza a győzelemért járó 3 pontot.

A meccsen a csapat nehezen kezdett. A mérkőzés felénél 4-3 vezetünk csak, de fejben sikerült rendezni a sorokat a meccs második felére és lassan bele is lendültünk játékba így a találkozót magabiztosan nyertük. A mérkőzésen kitűnően játszott Milus Dávid.

 

Dunakanyar - Ceglédi VSE 7:16

Gólszerzők: Milus Dávid 8, Tószegi Zoltán 3, Nagy Dávid 2, Szilágyi Márk, Fekete Ákos, Rajkort Zsolt

 

Zám Attila

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk