Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Labdarúgás: fontos győzelem - áldozatokkal

2018.12.11. 16:14 Rovat: Sport
Fotó: Ceglédi VSE labdarúgás facebook

Nehéz mérkőzésre lehetett számítani a tabella elején található Csákvár ellen. De, mint utólag kiderült a körülöttünk lévő csapatok győzelmei miatt nagyon fontos volt a három pont itthon tartása, ami Kárász két góljával sikerült is! Kőházi Ádám tudósítása.

Jól kezdtük a mérkőzést, uraltuk a találkozó első perceit és fokozatosan váltunk veszélyesebbé a csákvári kapu előtt. Oldal két lövését is védte a vendégek kapusa az első negyedórában, míg Mursitsnak nem kellett védést bemutatnia.

 

A folytatásban kicsit kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, amin elég sok volt a szabálytalanság, amit jól mutat a mérkőzésen kiosztott tíz sárga és egy piroslap. Sajnos egy eset után Sigért kellett ápolni, miután fejbe könyökölték, Elekes doktoréknak kellett ellátnia a felrepedt szemöldököt. Mi szerencsére inkább futballozni próbáltunk, így több szabadrúgást és szögletet is elvégezhettünk ellenfelünknél, amikben volt veszély. Egy esetnél Sigér lőtte kapura jó erővel a kapu elől tisztázott labdát, de pont a kapus kezei közé ment a lövés.

 

Nem sokkal később egy szöglet után azonban már sikerült megszerezni a vezetést. Többen is beleérhettek volna Nagy szögletébe, de végül a hosszú oldalon érkező Kárász vágta a léc alá a labdát. 1:0

 

A Csákvárnak a teljes első félidőben nem sikerült kapura lőnie, két gyenge próbálkozásuk volt csupán, de ezek elkerülték a kaput. Mi viszont kettőt gólt is szerezhettünk volna az első játékrész utolsó perceiben, de ebből sajnos csak egyet sikerült értékesíteni. Egy nagyszerű akció után a hátulról felfutó Kárász rúgta a kapus mellett a hálóba a labdát, ezzel megszerezve a második találatát. 2:0 Nem sokkal később Oldal került nagy helyzetbe, miután lerázta védőjét, de sajnos hosszan tolta meg a labdát, így a kifutó kapus tisztázott.

 

A második félidő elejét megpróbálta megnyomni a Csákvár, de elkerülte a kapunkat a labda, egy alkalommal pedig Murstis védett. A folytatásban sajnos nem a helyzetekről, inkább a szabálytalanságokról és a lapokról szólt a mérkőzés. A sok sárga lap sajnos azt jelenti, hogy Farkas és Oldal is kipontozóttak a Győr elleni mérkőzés előtt. Ekkor már nem sokszor jutottunk el a Csákvár kapuja elé, nem igazán beszélhettünk Cegléd helyzetekről, de szerencsére Csákvár helyzetek sem követték egymást. Nagyon harcossá, néhol agresszívá vált a mérkőzés. Hiába próbáltunk minden erőnkkel védekezni végül a 86. percben szépíteni tudott a vendég csapat. 2:1

 

A hosszabbításban eldönthette volna a mérkőzést Oldal, de a 91. percben adódott lehetőséggel sajnos nem tudott élni, lövése elakadt a kapusban. Három perc hosszabbítás után véget ért a mérkőzés, de sajnos az események nem. A helyenként agresszív mérkőzés után a lefújást követően dulakodás alakult ki Mursits kapuja előterében, aminek a végén Kárászt kiállította a játékvezető. Így rám sem számíthatunk az utolsó idei mérkőzésünkön.

 

Nagy áldozatokkal járt tehát a végül megszerzett három bajnoki pont, a jövő heti győri találkozón nem számíthatunk a sérült Albertra, az eltiltott Farkasra, Oldalra és Kárászra. Reméljük a sérüléssel bajlódó Nyilas visszatérhet a csapatba. De most egyenlőre örüljünk a három pontnak! Szép volt fiúk!

 

Kezdőcsapat:
Mursits - Kárász, Preklet, Farkas, Wild - Sigér, G. Bíró - Rétyi, Nagy, Csirmaz - Oldal

Cserék:
Csirmaz helyett Asztalos
G. Bíró helyett Ágoston

Gól(ok):
Kárász ('35. p., '43. p.)

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk