Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

III. Városfejlesztési Est

2018.11.27. 14:40 Rovat: Közélet
III: Ceglédi Városfejlesztési Est (2018. 11. 23.)

Az Infineon cégcsoport kapta meg idén a Cegléd Város fejlesztéséért elismerést. A harmadik alkalommal megrendezett Városfejlesztési Esten adták át a díjat. Beszédében a polgármester, Takáts László köszönetet mondott minden olyan vállalkozónak, aki tesz és áldoz a város megújulásáért, fejlődéséért.

 

⇦ A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

A Városfejlesztési Estet azért rendezik meg minden évben, hogy egyrészt megköszönjék a városban működő vállalkozások munkáját és hogy el is ismerjék 1-1 cég vagy vállalkozó tevékenységét, segítségét a város fejlesztésért szolgáló beruházását. Hiszen nekik is köszönhető, hogy tovább épül és szépül a város. Amellett, hogy az elmúlt években a város vezetése is igyekezett minden lehetőséget kihasználni erre.

 

Nagyon sok a lehetőség, új források nyíltak meg. Ezek segítségével pedig újabb és újabb beruházásokba kezdhet a város. Lehetőség szerint helyi vállalkozók közreműködésével. Még akkor is ha kritikát is kapnak sokszor ezért - fogalmazott a polgármester. A Cegléd Város Fejlesztéséért elismerést azonban most nem egy ceglédi vállalkozó, hanem egy nemzetközi cégcsoport, az Infineon kapta meg. Szebeni Dávid elmondta: egy fontos beruházás, az Ipartelepi útig vezető kerékpárút gyakorlatilag a cég közreműködésével indult el, mindemellett pedig a Kernácstelep csapadékvízelvezető árkának takarításában és a környező tereprendezésben is szerepet vállalt a cégcsoport.

 

A díjat az Infineon cégcsoport képviseletében Bodor József ügyvezető vehette át. Az esten meglepetés is várta a résztvevőket. Hegedűs László és Takács Zoltán triál versenyzők kápráztatták el a vendégeket.

 

A Városfejlesztési Esten búcsúztatták Szebeni Dávidot, a Ceglédi Városfejlesztési Kft. leköszönő ügyvezetőjét is, aki Budapestre tér vissza dolgozni. Takáts László polgármester beszédében köszönetet mondott az elmúlt években a városfejlesztés terén végzett jelentős munkáért, a továbbiakhoz pedig sok sikert kívánt és jelezte: "Szebeni Dávid a jövőben is számíthat ránk."

A távozó ügyvezető köszönetet mondott a méltatásért és kiemelte, hogy hálás a Városfejlesztési Kft. csapatának és a hivatali munkatársaknak a közös munkáért.

 

Forrás: ctv.hu

Fotó: Szokolai

Értékelés: 5/7

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk