Ingatlan értékbecslés Cegléd és környékén

Kattints ide!

Ma 2018. június 23. szombat, Zoltán napja van. - Holnap Iván napja lesz.

PROGRAMKERESŐ
májusjúlius
Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Www.AutoAlkatreszek24.hu
A Ceglédi Uránia Mozi
mai műsora
14:00 Huszárik Zoltán terem
Szerelembe gurulva
Online jegyfoglalás »
 
14:00 Patkós Irma terem
Kutyaparádé
Online jegyfoglalás »
 
15:30 Huszárik Zoltán terem
Szicíliai kísértet történet
Online jegyfoglalás »
 
16:00 Patkós Irma terem
Kutyaparádé
Online jegyfoglalás »
 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Merülés a szerelembe
Online jegyfoglalás »
 
18:00 Patkós Irma terem
Jurassic World: Bukott birodalom
Online jegyfoglalás »
 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Szerelembe gurulva
Online jegyfoglalás »
 
20:15 Patkós Irma terem
Felelsz vagy mersz
Online jegyfoglalás »
 
További előadások »

pszichoforyou.hu

 

www.elasticswimwear.co.uk

ELASTICSWIMWEAR
 

SZAVAZÁS
Nincs megnyitott szavazás
 

Telefonszám kereső
 

Cegléd 2 percben
 


Hír, program, kommentek


XV. Ceglédi Sportgála
Ceglédi Sportgála (2017. 03. 18.)

Teljesen megtöltötték a Gál József Sportcsarnok bálteremmé varázsolt küzdőterét szombat este a XV. Ceglédi Sportgála résztvevői. A hagyományos eseményen az országos és városi sportvezetők, sportolók és a ceglédi sportélet támogatói mellett évről-évre egyre többen vesznek részt.

 

« A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

A rendezvény már másfél évtizede a ceglédi sport ünnepe, a sportolók és a sportot szeretők találkozási fóruma, ahol gazdára talál többek között a Cegléd Város Sportjáért Díj is. Ebben az esztendőben a legrangosabb városi sportelismerést Bíró Norbert paralimpiai bronzérmes cselgáncsozó és Zakar László Zsolt, a ceglédi asztalitenisz-sport elkötelezett támogatója, vezetője vehette át.

 

Az idei gála is Takáts László polgármester köszöntőjével indult: "Jó dolog elérni a csúcsot, az a pont az i-re. De valóban fontosabb, hogy hogyan teljesítettük az utat, amely oda vezetett." – kezdte Erőss Zsolt hegymászót idézve a ceglédi sportolók köszöntését a XV. Ceglédi Sportgálán a polgármester. Mert az igazi siker, a dicsőség a győzteseké, az aranyérmes versenyzőké, de ez nem minden. A teljesítmények mögött óriási munka áll és a helyzet érdekessége, hogy a kezdetektől a nagy versenyekig vezető út sokkal hosszabb, mint az a táv, amit a megmérettetéseken meg kell tenniük az arra érdemeseknek.

 

- A tavalyi évben a ceglédi sportolók sok sikerrel örvendeztettek meg minket. Az olimpikonjainknak, kosaras lányaink és a más sportágakban teljesítő sportolóinknak hála, az egész világ és az öreg kontinens megismerhette a városunk nevét. Nekem, mint a város polgármesterének, a versenyek kapcsán ez is nagyon fontos. Egy jó eredmény, egy kiugró teljesítmény nagyszerű hírverés a városunknak – mondta Takáts László. - Különösen fontos ez egy olyan időszakban, amikor láthatjuk, hogy vannak olyanok, akik a pillanatnyi politikai előnyökért a legnemesebb sportesemény, az olimpia álmát is készek összezúzni. De az elmúlt napok eseményeiből az is kitűnik, hogy olyanok is akadnak, akik a városi sportberuházásokhoz kapcsolódó sajnálatos történéseket, gondolom, szintén politikai előnyöket remélve, szeretett városunk hírnevének besarazására használják országszerte. De hagyjuk most őket, mert mi, ma ünnepelni jöttünk. Hiszen Önök, kedves sportolók amellett, hogy a saját sikereikért küzdenek, a versenyeken minket is képviselnek.

 

A ceglédiek büszkék a versenyzőkre és nemcsak azért, mert nyernek, hanem azért is, mert a versenyekig vezető rögös, fájdalmas utat is végig járták. A sport sok mindenre megtanít. Küzdeni, harcolni, nyerni és veszíteni is méltósággal tud az, aki ezt a pályát választja. Együtt örültünk a közös sikereknek és együtt bosszankodtunk akkor is, amikor nem sikerült a meccs, vagy a verseny, ahogy azt mindannyian szerettük volna. Persze a helyzet furcsa, mert a munka az csak az önöké, de az öröm és a bánat az közös, az mindannyiunké.

 

A polgármester kiemelte, a sportgála remek alkalom arra is, hogy megerősítést nyerjen, a sportolók nincsenek egyedül. Sokat jelent ceglédieknek, hogy a városunk sportolói sikeresek, de tudniuk kell, hogy mindig számíthatnak Cegléd támogatását. Szurkolunk és segítünk abban, hogy könnyebben teljesítsék az utat, amelyen járnak és az i-re is fel tudják tenni a pontot. Nemcsak a szép pillanatokban, a sikerek önfeledt ünneplésében áll az egész város a sportolók mellett, hanem akkor is, ha éppen egy bírói csalás áldozatává válik a „mi fiunk.”

 

- Így lesz ez a jövőben is, segítünk és szurkolunk, mi adjuk az i-betű szárát, a pont pedig az önök kezében van – biztatta a helyi kiválóságokat Takáts László, aki megköszönte a sok ezer lelkes szurkoló helytállását is.

 

A sportgálán különdíjat vehetett át a négy ceglédi olimpikon, Czigány Dóra, Lőrincz Viktor és Tamás, valamint Ungvári Miklós. A sportcsarnok dolgozója, Békési Lajos 33 éves munkájáért, Magyar László pedig a sportmúzeum 25 éves jubileumáért vehetett át díjat. Köszöntötték az egyaránt 20 éves Ceglédi KE-t, valamint Ceglédi Kék Cápákat.

 

A XV. Ceglédi Sportgála díjazottjai:

 

Keszthelyi Luca (atlétika) – A 2016. év „Jó tanuló – jó sportoló” cím kitüntetettje

Ócsai Máté (asztalitenisz) – A 2016. év „Jó tanuló – jó sportoló” cím kitüntetettje

Özbas Szofi (judo) – A 2016. év legjobb utánpótlás női sportolója

Árvai Péter (judo) – A 2016. év legjobb utánpótlás férfi sportolója

Medgyessy Dóra (kosárlabda) – A 2016. év legjobb felnőtt ́női sportolója

Lőrincz Viktor (birkózás) – A 2016. év legjobb felnőtt férfi sportolója

Cziczás László (kosárlabda) – Az év edzője 2016.

CEKK női kosárlabda-csapata – Az év csapata 2016.

 

Vincze Hanna (motorversenyző) – Legnépszerűbb Sportoló Cegléd 2016.

Velkey-Guth Ádám (atlétika) – A speciális sportági kategória győztese 2016.

Hegedűs László (trial) – A 2017-es Ceglédi Sportgála különdíjazottja

CVSE judo szakosztály – A 2017-es Ceglédi Sportgála különdíjazottja

Ceglédi Dühöngő Bajnokság szervező csapata – A város szabadidősportjáért díj kitüntetettje

 

Cegléd Város Sportjáért Díj kitüntetettjei:

 

A legrangosabb városi elismerést ebben az esztendőben Bíró Norbert paralimpiai bronzérmes cselgáncsozó és Zakar László Zsolt, a ceglédi asztalitenisz-sport elkötelezett támogatója, vezetője vehette át.

 

Bíró Norbert sportolóként két alkalommal vett részt a Paralimpiai Játékok judo versenyein, Athénban bronzérmet szerzett, míg Sydney-ből a pontszerző 5. helyezéssel tért haza. A paralimpiai sikerek mellett Európa Bajnoki címmel büszkélkedhet, valamint kétszer lett a kontinens második legjobb versenyzője.

Edzőként több mint két évtizede végzi fáradhatatlan munkáját a judo szakosztály utánpótlás versenyzői között. Oktató, nevelő munkájának is köszönhető, hogy mára a magyar judo sport egyik legerősebb bázisa épült ki településünkön.

Számtalan egyéni és csapatbajnoki cím közvetett részese lehetett ez idő alatt. Munkáját országos szinten is elismerve 6 éve megválasztották a férfi ifjúsági válogatott edzőjének.

Ezen időszakban sok nemzetközi siker részese lehetett, de ezek közül is kiemelkedik a 2016-os csapat EB-n szerzett ezüstérem. A csapatnak két ceglédi judósa is oszlopos tagja volt a megmérettetésen. Utánpótlás korosztályban csapatbajnoki érmet még soha nem szerzett előtte judóban magyar csapat a kontinensbajnokságon.

Immár negyedik esztendeje a magyar Paralimpiai Bizottságnál szövetségi kapitányként is funkcionál, ahol világbajnoki címig segítette egyik sportolóját. Ebben a tisztségében részt vett a legutóbbi riói játékokon.

Hazai szinten több szervezetet is segített munkájával. Hat esztendőn át a Magyar Látássérültek Sportszövetségének alelnöke, két éven keresztül a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnöke volt. Jelenleg a Látássérültek Nemzetközi Sportszövetségénél a judo sportág első számú vezetője.

Eddigi tevékenységét több kitüntetéssel is elismerték:

• Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztje: 2004

• Pest Megye Sportjáért Díj: 2003

 

Zakar László húsz éve áll közeli kapcsolatban a CVSE asztalitenisz szakosztályának munkájával.

Gyermekei tehetséges tagjaivá váltak az utánpótlás nevelő ágazatnak és a sikeres versenyzői gárdának. 2000-től az asztalitenisz szakosztály csapatai a „Szuperinfó CVSE” név alatt versenyeznek. Később a vezetőség tagjaként, majd 2002-től annak elnökeként segíti az országos élvonalban nyilvántartott szakosztályt. Ezekben az években stabilizálódott a szép hagyományokkal bíró sportág ceglédi működése. A férfi csapat előbb az Extraligában, majd az NB I-ben is sikeresen helyt állt, de a nemzetközi kupaküzdelmekben is sikeresek voltak. A CVSE utánpótlás nevelő munkája a magyar élvonalban tartotta a fiú ágazatot egészen napjainkig.

Több felnőtt és utánpótlás válogatott sportoló nőtt ki a Vasutas Sportcsarnokban. A rendezett szervezeti élet és a korosztályos szakmai irányításeredményeként több csapatot foglalkoztatnak a nemzeti bajnokság első osztályában és az alsóbb szintű kiírásokban. 2003 óta minden évben megrendezik a fiatal sportolók „Szuperinfó napközis táborokat”. A Magyar Asztalitenisz Szövetség legutóbb Ceglédet jelölte meg az egyik országos területi központnak, ami ugyancsak egyik elismerése az itt folyó munkának.

Zakar László saját hatáskörében éveken keresztül teret biztosít a Szuperinfó hasábjain Cegléd kulturális- és sport életének népszerűsítése vonatkozásában. Ezek az üzleti érdekeltségen túlérő, programismertető- és a sportot népszerűsítő tartalmak fontos helyet foglalnak el a helyi médiában. Az elmúlt két nyári olimpia városi hagyományőrző marketingjében is vállalt fontos szerepeket.

Zakar László széles körben elismert és elfogadott személyisége Cegléd Város társadalmi életének. Közéleti szerepvállalása és a sport tágabb értelemben vett támogatása abban is megnyilvánult az elmúlt hosszú évek során, hogy tervezőirodai kapacitását több esetben, társadalmi hozzájárulásként felajánlotta, többi között a Sportmúzeum fejlesztése, a Zalai Gyógyszertár féle épület jövőbeli hasznosítása érdekében is.

 

A díjátadó után ízletes vacsorát fogyaszthattak el a jelenlévők, majd a Koktél4U zenekar vette „kezelésbe” a mozgás ritmusos formáját is jól űző ceglédi (sport)báli közönséget.


2017.03.20. 15:10
Értékelés: 5/7

Még nincsenek hozzászólásokÚj hozzászólás
a (*)-al jelzett adatokat meg kell adni !
A hozzászóláshoz nem kötelező bejelentkezni!
A bejelentkezés és a regisztrálás előnyei: INFO
*Név:
*Email:
Honlap:  
Spam elleni
biztonsági kód:

| Új kódot kérek! |
A képen
látható kód:
  www.delpestmegyeonline.hu
FacebookLegújabb hozzászólások:

Meg kellett volna jegyezni, hogy ha...

2018.06.20. 19:55
hozzászólt: Szef

Tisztel  Cím ! Nem az a...

2018.06.20. 13:13
hozzászólt: Lada Klára

Nem vagyok doktor, olyan szó pedig...

2018.06.06. 23:24
hozzászólt: Czinege Imre

Tisztelt Várvag! A lakossági tájékoztatóban nem...

2018.05.15. 12:49
hozzászólt: Kotlár jánosné

Szeretnék információt kérni a busz indulásáról...

2018.05.15. 12:08
hozzászólt: Mester Vilmos

A doktor úr nagyon mellélőtt..  

2018.05.03. 10:50
hozzászólt: pubi

A körösi uton sem artana bicikli...

2018.04.03. 21:57
hozzászólt: Kis Timea

a Csikós szél is benne van...

2018.03.29. 19:48
hozzászólt: Nagy Ágnes

Tisztelt Ceglédinfó Szerkesztőség!   Köszönöm!   Nyirán Ferenc

2018.03.28. 12:33
hozzászólt: Nyirán Ferenc

Tisztelt Nyirán Ferenc Úr!   Köszönjük az észrevételt,...

2018.03.27. 13:39
hozzászólt: Ceglédinfó Hírportál


traffipax
 

 

APRÓHIRDETÉSEK
Keresés a hirdetésekben:
Hirdetési kategóriák
Az apróhirdetések
ingyenesek!

Apróhirdetés feladása
 

Legközelebbi programok:


traffipax
 

cegledimunkasszallas


Ceglédi vállalkozások,
szolgáltatók,
kereskedők, mesterek
Szolgáltatók, mesterek
Minden kategória (101) Ács (4) Ajándékkereskedés (3) Állategészségügy (2) Asztalos (4) Autóalkatrész (6) Autókereskedő (5) Autókölcsönzés (4) Autómentés, autószállítás (2) Autómosó (2) Autósbolt (2) Autósiskola (5) Autószerelő (1) Benzinkút (1) Biztonságtechnika (5) Biztosítás (16) Borászat (2) Burkolás (3) Bútor (1) Cipészet (3) Dekoráció (4) Design, grafika (4) Divatáru (4) Egészségügy (5) Ékszerész, ötvös (1) Élelmiszer gyártás (2) Építőanyag (6) Építőipar (24) Épületautomatizálás (2) Étel kiszállítás (2) EU tanácsadás (1) Ezoterikus Szolgáltatás (4) Fényképészet, fotó (3) Fénymásolás (4) Festés, mázolás (11) Fodrász (13) Földmérő (4) Fűtéstechnika (1) Gravírozás (1) Gumiszervíz (1) Hangtechnika (1) Háztartásigép javítás (3) Hirdetés (2) Hitel (16) Hűtő-klíma (5) Honlapkészítés (4) Információ szolgáltatás (2) Ingatlan iroda (19) Internet szolgáltató (5) Irodatechnika (2) Kaputelefon (1) Kádár (1) Képkeretező, üveges, tiffani üveg (1) Kerékpár (4) Kereskedelem (23) Kölcsönzés (1) Költöztetés (2) Könyvelő, könyvvizsgáló (11) Lakatos (6) Lakberendezés (3) Mérlegtechnika, javítás (1) Motorkerékpár (4) Műszerész (1) Műanyag feldolgozás (1) Munkaruházat (3) Katonai ruházat (1) Munkavédelem (2) Nyílászárók gyártás-forgalmazás (1) Nyomda, nyomdai előkészítés (3) Oktatás (5) Papír-írószer (2) Pályázatírás és figyelés (1) Pénzügy (7) Portál (1) Redőny-reluxa (2) Reklám, marketing (8) Rendezvényszervező (2) Ruhaipar (3) Szállás (5) Szállítmányozás (8) Számítástechnika (12) Szépségápolás (16) Szennyvízszáll. csatornatisztítás (2) Szórakozóhely (2) Takarítás (1) Telekomunikáció - Telefon (2) Térinformatika (1) Térkövezés, burkolás (2) Tervező, mérnök (4) Tűzelőanyag (1) Tűzvédelem (1) TV-video javítás (4) Utazási iroda (1) Ügyvéd, jogász (2) Vagyonvédelem (6) Vegytisztítás (1) Vendéglátóipar (2) Villanyszerelő (6) Virágkereskedelem, -kertészet (6) Víz, -gáz, -közp.fűtés szerelés (9) zeneszolgáltatás (2) * egyéb tevékenység * (22)
A bejegyzés ingyenes!
Bejegyzés ide
 

MAI HUMOR
- Mi az: hosszú, sárga, meleg és nem mozog?
- ???
- Kombínó villamos.

 
 

A lap 0.193 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | Impresszum
| A látogatók száma 2009.05.15-től összesen: 16495069 | Ebben a hónapban: 255847 | Ma: 2601 | jelenleg: 6 | Statisztika |